PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605096}
5,8 50 tys. ocen
5,8 10 1 49926
4,8 14 krytyków
Paranormal Activity 3
powrót do forum filmu Paranormal Activity 3

Witam wszystkich.
Dzisiaj razem z dziewczyną zabrałem się za seans 'trójeczki'.

Doszliśmy do jednego wniosku, im wyższy numerek przy paranormal tym słabsza część.
Przez godzinę dosłownie nic się nie dzieje, a kiedy myślimy, że pod koniec chociaż 15 minut będzie ostrej sieki tak jak to np. miało miejsce w cz. 1 tak (no sorry) ale tutaj jest nudno.

W tej części napięcie budowane jest strasznie długo, niekiedy staje się to aż męczące i przewidywalne. Z całego czasu trwania filmu, można byłoby zrobić jego wersję max 50 minutową.

Poza tym, z mojej strony zero odczuwalnego strachu a jedyny zajebisty moment w filmie to ten kiedy to w kuchni wszystko spada z sufitu :)

Jeszcze jedno.
Fabula stała się ostro naciągana i czasami człowiek myśli, kurde o co w tym filmie chodzi? Zero dokładniejszego wyjaśnienia widzowi dlaczego tak a nie inaczej.
Pewnie w cz. 4 dowiemy się jak kochana babcia wychowała dwójkę wnuczek i jak to prała im mózg :)

Potencjał spadł a myślałem, że będzie lepiej.

Niestety ocena tej części ma się na średniaka.

pat167

Zgadzam się w całości ;-/
Nuuuuuda.

ocenił(a) film na 4
pat167

Mi się jedynka i dwójka bardzo podobały... trójka niestety jest średnia... poza tym spodziewałem się pożaru? bo było coś mówione we wcześniejszych częściach... myślałem że ostatnie 30 min będzie super straszne i wszystko zacznie się palić i w ogóle... a tu tak średnio... scena w kuchni faktycznie najlepsza! Było jeszcze kilka fajnych motywów ale szkoda że nie wykorzystali motywu z drugiego zdjęcia z galerii :( Wytłumaczy mi ktoś jak to z tym pożarem? Chyba że to będzie tak - oby nie... że czwórka będzie o tym co było nieco dalej po trójce... i wtedy zobaczymy co się stanie z dziewczynkami i doczekamy pożaru.

ocenił(a) film na 5
Mati86

W pożarze bodajże mieli zginąć rodzice dziewczynek, było chyba coś o tym w 2 części, a tutaj pożaru nie było :) Ogólnie sporo widzę zmian jeżeli chodzi o papkę pokazaną w trailerach a tym co było w filmie. Scen ze zdjęć też nie ma, ale najbardziej rażą motywy, które zostały wycięte z trailerów bądź pozmieniane... WTF? To tak jakby pokazali Ci trailer filmu o kosmitach, gdzie nacierają i niszczą ziemię a w kinie widzisz małego ufoludka, który straszy ludzi...