PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605096}
5,8 50 tys. ocen
5,8 10 1 49864
4,9 12 krytyków
Paranormal Activity 3
powrót do forum filmu Paranormal Activity 3

Jak wrażenia po obejrzeniu? Do kina obowiązkowo trzeba się wybrać.

ocenił(a) film na 7
ithurtssogood_2

Wrażeń brak, wykorzystali miejską legendę o Krwawej Mary zamiast puścić wodzę fantazji, ja to widzę tak Mary wcieliła się w jedną z sióstr, kiedy została wypędzona przeskoczyła na drugą, i zemściła się na rodzinie tej z której została wypędzona, co mamy w części drugiej, a odpowiedz na pytanie czemu zabrała tego niemowlaka poznamy pewnie w części 4 a wszystkich będzie tyle co pił czytaj 7

bastet21

Nieee no, mam nadzieje, że Krwawa Mary to jakaś podpucha, aby widzowie myśleli, że już się domyślili o czym będzie trójka. Chciałabym aby czymś nas zaskoczyli, że te te wszystkie zabójstwa to nie sprawka Mary. Hm..

ocenił(a) film na 8
ithurtssogood_2

Ja też uważam, że to nie będzie Krwawa. Poprostu już wcześniej było powiedziane, że czasem ludzie chcą przywołać coś do siebie, lub dusze zmarłej osoby, a zapraszają , otwierają przypadkiem, drzwi innym istotom. Tak pewnie będzie i tutaj ;)

ocenił(a) film na 8
Kamila186

Ciekawym pomysłem jest natomiast cofnięcie akcji do czasów dzieciństwa głównych bohaterek.

DSLMarvel_Behnke

Tak, tu faktycznie fajnie zrobili, że cofnęli się do dzieciństwa Katie i Kristie. Mam nadzieję, że 3 część będzie takim finałem i pokażą co i jak :)

maaj_banes

Tez mam nadzieję, że 3 część będzie ostatnią bo... co za dużo to nie zdrowo. Aby tylko kasy nie chcieli natrzepać na kolejnych częściach bo pomysłów w końcu zabraknie...

ocenił(a) film na 4
ithurtssogood_2

Czyli co, ta część będzie przedstawiała wydarzenia z kolejnych 10 lat wstecz ? Ciągle się cofa ? Genialny pomysł -.-

ocenił(a) film na 8
mejki

moim zdaniem to jest specjalny zabieg filmowców by zwieść widzów..niech wszyscy myślą, że krwawa mery będzie najważniejsza...ja mam nadzieję że tak właśnie postąpią i nas czymś pozytywnym zaskoczą.
do tego jeżeli ktoś oglądał rec to zauważcie analogię:
pierwsze części wprowadzają nas w temat- coś się dzieje, niby kończy się wątek, nie wiemy wszystkiego
drugie części- cofnięcie się do wcześniejszych wydarzeń, do których jednak wplata się akcja filmu pierwszego- wyjaśnienie wielu kwestii jednak nie do końca, dalszy ciąg wątku i do tego nie wyjaśniony do końca
trzecie części- cofnięcie się do samego początku wydarzeń- wyjaśnienie skąd wydarzenia pierwszej i drugiej części.
twórcy rec'a już zapowiedzieli, że czwarta część to kontynuacja wydarzeń drugiego filmu, lecz nie wiemy jak będzie z naszym paranormalem...

ocenił(a) film na 4
sikorzak

REC 3 póki co nawet nie ma swojego trailera, aczkolwiek wierzę że ta część powstanie. Część 4 to jest tylko marzenie o gdybanie, a nawet jeśli, to nie wcześniej niż 2013 rok więc może wstrzymajmy się od tego. Jednak nie wiem skąd to porównanie do RECa. Druga część to była kontynuacja a nie cofanie się wstecz. Fakt faktem, było wyjaśnione co się stało z główną bohaterką ale to nie były lata wstecz. JEDNAK, co cechuje obecną serię Paranormal i REC ? Każda kolejna część wprowadza coraz więcej absurdu i wyobraźni. Paranormal 1 jak i REC 1 bardzo mi się podobały. Były zrobione w sposób prawdziwy, po prostu solidna praca. Jednak części drugie to już imaginowanie, jakieś nadludzkie siły, wymyślanie w cały świat.Jeżeli w części 3 dodadzą jeszcze więcej tych irracjonalnych wątków, to niestety będzie to klapa, co jednak myślę, że naprawdę zrobią.