PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605096}
5,8 50 tys. ocen
5,8 10 1 49864
4,9 12 krytyków
Paranormal Activity 3
powrót do forum filmu Paranormal Activity 3

ciekawe co to będzie 1 i 2 nie zaskakiwały ..... wiec w tym wypadku tez pewnie nie będzie ciekawe ciekawe czy jest na świecie jakiś horror który mnie przerazi . Moze znacie jakieś horror ki :D

ocenił(a) film na 4
boteq

ooo tak ja też bardzo chętnie bym w końcu obejrzała jakiś film po którym bałabym się iść w nocy do łazienki jak macie jakieś propozycje to dawać!!

nina2312

Titanic.

ocenił(a) film na 8
tonik1983

Z przyzwyczajenia chciałem kliknąć lubię to, lecz niestety musiałem obejść się smakiem :) Moim zdaniem wasze nastawienie z góry jest takie, że nie będziecie się bać i nic wasz nie przestraszy, więc zapewne nikt dobrego tytułu nie poda. Zanim obejrzałem pierwszą część byłem nastawiony na to że się będę bał i kilka razy udało im się mnie przestraszyć chociaż nocnego strachu upiora nie miałem. Druga część (oglądana nocą, w ciemnym pokoju, sam w domu) przysporzyła mi gęsiej skórki..sam koniec jak dla mnie zrobiony naprawdę dobrze i do tego zaskakująco. Ze mną jest tak- nie widzę upiora/ducha/zjawy to jest dobrze. Za to jak autorzy produkcji postarają się by przedstawić stracha w realnie widzialnej formie wtedy jest źle- moja wyobraźnia działa i tego nie lubię. Bo wtedy właśnie zaczynam sobie wyobrażać niestworzone rzeczy. Czyli po zwiastunach trójki wiem, że każdy cień będzie dla mnie znakiem, że kurde nie jest dobrze :) Pozdrawiam wszystkich, którzy pozytywnie oceniają PA i z niecierpliwością czekają na przyszło-piątkowy seans.

sikorzak

Jeżeli powiesz mi ze ten wcześniejsze filmy są straszne .... Oglądałem jedynkę o 00:00 ze słuchawkami na głowie ;) I próbowałem się wczuć w klimat tego extra filmuuu :D Ale się nie udało , wiec zrobię tak z 3 częścią kultowego filmu PA i zobaczymy

nina2312

The Grudge - Klątwa, jedyny horror od czasu Aliena po którym bałem się wyjść z pokoju :)
słyszałem też, że Shutter - Widmo z 2004 roku jest mocny.

ocenił(a) film na 8
I_Pan_Satyros

Każdy lubi co innego, każdego straszy co innego, każdy boi się czego innego. PA porusza moją wyobraźnie, a np klątwa dla mnie jest śmieszna i zupełnie nie dla mnie. Moim zdaniem to chodzi już o gusta, a o gustach się nie dyskutuje, jak to lubi robić baaaardzo dużo osób, którym jakieś filmy się nie podobają.

sikorzak

Oczywiście, kwestia gustu. Co do PA, nie miałem jeszcze okazji oglądać żadnej części, ale na pewno to zrobię, gdyż tego typu filmy robią na mnie dużo większe wrażenie, niż bryzgająca krew i flaki.

ocenił(a) film na 5
nina2312

Grave Encounters ;)

kleopteryx

Grave Encounters zajebisty , nawet lepszy od PA :D