PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605096}
5,8 50 tys. ocen
5,8 10 1 49864
4,9 12 krytyków
Paranormal Activity 3
powrót do forum filmu Paranormal Activity 3

no i znowu powstanie kolejna część tego dziadostwa, ej szkoda gadać ;(

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Flaker

właśnie obejrzę aby to wątpliwe dzieło wyśmiać :)

aaa237

A moim zdaniem filmy z tej serii są całkiem, całkiem. Może z tą częścią 2 i 3 to już przesada, ale pierwsza wedłud mnie trzymała w napięciu, tym bardziej z tym zakończeniem kinowym ;) Druga część była nudna do połowy (do tych otwierających się szafek kuchenych), ale, niepowiem, wystraszyła mnie pod koniec (inna rzecz, że tego typu filmów boję się jak cholera). Niemniej jednak druga część była momentami komiczna i z jednej strony zgodzę się z 'aaa237', bo trzy części filmu a'la paradokumentalnego to już przesada, ale z drugiej strony nie skrytykuję tego filmu źle, bo w moim odczuciu spełnia swoje zadanie jako horror - straszy.
PS.: 'Flaker', trochę kultury. Poza tym tych opinii nikt nie słucha, tylko czyta ;-)))
Pozdrawiem:-)

Znawczyni

Nie lubie, się tak wyrażać, ale czasami nie wytrzymuje widząc takich prowokatorów...

Flaker

jakich prowokatorów, ja nie prowokuję tylko wyrażam swoją opinię

aaa237

Ciekawe na jakiej podstawie wyrażasz swoją opinię o filmie który nie miał premiery.

Flaker

na podstawie poprzednich dwóch części ot co

aaa237

Nigdy nie wiadomo, mogą nas zaskoczyć w 3 części. Tego, że nie zaskoczą już nie możesz udowodnić ;)

imalones

W sumie racja. Choć wiadomo, że będzie chodziło o opętanie przez bezcielesnego demona nagrywane na prowizoryczną kamerę, najstraszniejsze sceny będą działy się w nocy a koniec będzie najstraszniejszy;-)

ocenił(a) film na 8
aaa237

No to naprawdę nie rozumiem. Poprzednie dwie części ci się nie podobały, więc jaki ma sens oglądanie trzeciej? Jak mnie jakiś film nie przypadł do gustu, to kolejnej części nie oglądam. Proste, nie? A i narzekać nie będziesz musiał na filmwebie.