Dzisiaj obejrzałam po raz pierwszy PA3 i nie wiem nawet jak ten film ocenić. Nie rozumiem dlaczego, ale jest kilka wersji tego filmu,(chyba trzy) Widziałam już wszystkie traillery na youtube (dla pewności) i w każdym jest co innego, inne sceny itp ,.Bez sensu.. po zakończeniu 'seansu' nie byłam nawet pewna czy to aby napewno ten sam film.
W jednej z wersji do domu dziewczynek przychodzi jakiś pan od zjawisk nadprzyrodzonych czy coś, sceny przy trampolinie zupełnie inne ( z bloody marry też), można wymieniać bez końca.
Wersja którą widziałam była całkiem ok ( trzymała w napięciu- a o to tutaj głównie chodzi). Ogólnie polecam, co mi szkodzi ;)
nie wiem jak było z tą częścią ale pierwsza część paranormal była w 3 wersjach tzn były 3 zakończenia:
- kinowe
- oryginalne (jak dla mnie najlepsze)
- alternatywne
wlasnie,wyglada jakby amerykanska byla inna,z bloody marry roznica bo zamiast dziewczynek jest dziewczynka z Randym,inna akcja to gdy nie widac Tobiego dziewczynka leje woda na niego i widac jego kontury zas w kinie tego nie bylo... ma ktos moze na ta konkretna i potwierdzona odpowiedz,czy sa alternatywne wersje i ile ich jest? pierwszej widzialem wszystkie 3,o dwojce nie slyszalem aby bylo ich wiecej