oglądałem wszystkie czesci i tego typu filmy lubie bardzo, 1 odcinek zrobil na mnie wrazenie natomiast 2 czesc troche slabiej sie ogladalo- mam pytanie czy warto pojsc do kina na 3 i jak wypada ta czesc w porownaniu do innych
Według mnie 3 część jest najlepsza z tych wszystkich.
Najwięcej scen. Jest straszniejsza i ciekawsza, ciekawa fabuła.
poszedłbym jeszcze kilka razy do kina. naprawdę dobry, fajny zamysł producentów, wiele spodziewanych i niespodziewanych scen przestraszenia (choć spodziewane to i tak podskakuje się xd) naprawdę polecam. według mnie najlepsza z trzech!
Idź chłopie, jeśli chcesz przeżyć wieczór z podwyższonym ciśnieniem :) Zdecydowanie polecam!
Ja z filmu wyszedłem niezadowolony, teraz czytając forum stwierdzam że był dobry ale jak dla mnie pierwsze dwie części były lepsze. A ten koniec najbardziej wkurzający, mam nadzieje że w drugim zakończeniu na DVD będzie lepsze i dodadzą sceny z Trailerów. W kinach według mnie film jest dostosowany dla młodszych - 15 lat i dlatego go tak zrobili, ja się przez cały film wystraszyłem 3 razy a resztę się nudziłem :(((
musisz uważać na grupki debili przeszkadzajacych w ogladaniu. bo przez tych idiotów ktorzy w lodzi w piatek zwalili mi seans zaczalem uwazac ze 2 mi sie bardziej podobala.
To prawda trafiaja się idioci ktorzy przeszkadzaja w ogladaniu. Jednak co do film polecam, chyba nigdy sie tak nie balem, momentami naprawde mnie przerazal .