Ja facet dwudziestoparoletni momenatmi się bałem ale widze że tu sami o mocnych nerwach forumowicze
Jak oglądają w towarzystwie znajomych, to pewnie że się nie boją. Spróbowaliby tak obejrzeć taki film będąc samemu w ciemnym domu ze słuchawkami na uszach, to by pewnie kupę w majtki zrobili i dali 10/10.
Ja skończyłem oglądać sam w domu po drugiej w nocy. Przyznam, że strach łapał chwilami ale film sam w sobie słaby. Kiedyś oglądałem film ze znajomymi - horror - i wtedy nikt się nie śmiał. To były chwile grozy. Tu w Paranormal nic wielkiego się nie działo kilka scen trochę przerażających i byłoby na tyle. Zresztą wszystkie te zdarzenia były mało prawdopodobne, mówiąc prościej - trochę naciągane. No ale widać taki film nie trudno nakręcić a pieniążki rosną - interes się kręci, więc dlaczego mają przestać?
Tak się składa że wczoraj oglądałem Paranormal Activity 2. Byłem sam w domu, godzina około 1.30. Muszę powiedzieć że dosłownie 3-4 razy się wzdrygnąłem. A po za tym nic. Przez większość filmu miałem wrażenie że oglądam komedie a nie horror. ;D
Więc może ktoś mi może polecić jakiś horror. Tylko żeby na serio był straszny. Żebym się bał. ;]]]
Ja się bałam na wszystkich częściach, ale na ogół nie oglądam horrorów, więc mi byle co wystarczzy i już się boję :P
Ostatnio oglądałem "Co kryje prawda", thriller. Musze powiedziec ze ten film był o wiele straszniejszy niż PA. W dużej mierze była to zasługa muzyki. Chociaż to i tak nie było to czego szukam. Chcę obejrzeć porządny horror lub thriller. ;D
Spodobał mi się Twój opis... ;)
2 cześć akurat była śmieszna, ja byłem na niej w kinie była garstka osób po 22 każdy się śmiał.. przy 1 z kolei sam w domu 1 w nocy słuchaweczki to bałem się jak nigdy.. Teraz po 3 latach absencji od przygody z PA, wracam do niej i zaraz będę oglądał 3 cześć. Również dom i słuchaweczki.
Człowieku oglądałem ten film będąc sam w domu burza deszcz jucha leje telewizor odkręcony na full ( telewizor sony brawia żeby nie było) i nic się nie przestraszyłem oprócz momentu jak ich matką wyszła z szafy tyle a i mam 16 lat