gdzie sceny z drugiego zwiastunu!?
usunęli ich sporo!
czy to tylko w polsce czy tak miało być?
Bez sensu te sceny usunęli. I w dodatku były to sceny na które czekałam najbardziej:/ i jeszcze znalazłam artykuł w którym jest zdjęcie przedstawiające kadr z filmu (kadr, którego w ogóle nie było...http://film.onet.pl/wiadomosci/publikacje/artykuly/prawdziwe-klamstwa,1,4 887077,wiadomosc.html
Moga byc spoilery
Na bank pojawi się alternatywna wersja tym razem połowy filmu a nie tak jak w 1,2 finału tylko ( ostatnich scen ) zauważcie że od momentu w którym dziewczynka nie wylewa wody w stronę lozka tylko matka odpowiada niczego nie widze to nic nie jest tak jak na trailerach, księdza nie ma... pożaru nie ma itp... też jak widziałem że tej sceny nie ma wkurzylem się mówiąc do siebie wycieli najlepsze sceny jednak te które wzamian dali byly swietne nawet nie powiedzieć że lepsze... Więc obstawiam alternatywny film z zakończeniem innym ( na DVD ) bo zobaczcie
- Księdza nie ma,
- Pożaru nie ma,
- Sceny z łóżkiem nie ma,
- Sceny z główną bohaterką jak ją na łóżko pizga nie ma,
- Sceny z wywoływaniem krwawej merry przez dziewczynki nie ma a jest z tym gosciem,
Wiec mi tutaj pachnie czyms na wzor dodatków do DVD... bo jakby chcieli zrobic mniejsza nudę ( chociaż dalem 8/10 bo film jest rewelacyjny ) to by dodali przynajmniej 3-4 z tych scen i by mniej nudy bylo a jednak zdecydowali się wyciąć... czemu? Sama odpowiedz się nasuwa...