Najgłupszy , najbardziej denny, bardziej zmarnowac czasu sie nie dało! Nie ogladajcie na prawde!
To Twoje zdanie na ten temat. Według mnie ten film jest warty obejrzenia. Przynajmniej coś normalnego, a nie jakieś pseudowampiry w wersji Zmierzchu i inne zombie...
OOOO - na pewno ludzie czytający Twojego posta nie obejrzą filmu bo jest "najgłupszy i najbardziej denny" :) Może tak byś przynajmniej napisała dlaczego tak uważasz.. Czy w ogóle obejrzałaś go do końca??
ja oglądnęłam i uważam,że to jest jeden z najgorszych filmów
w historii ludzkości.nuda,brak akcji i `demon`,który NIE straszył.
co to w ogóle miało być?
ofc to tylko moje zdanie.
taa Twoje zdanie.. hmm akurat zdanie z którym sie nie zgadzam. Filmowy gatunek "Horror" ma za zadanie trzymać widza w napięciu, pobudzać wyobraźnie - tak! to jest główne zadanie horroru, pobudzać wyobraźnie. Paranormal Activity akurat zapewnia to kinomaniakowi a nie to co innego pseudo-horrory typu "Piła" gdzie pełno krwi a zero napięcia (i nie mylić tutaj dreszyczku emocji z obrzydzeniem na widok krajanego ciała i rozbryzganego mózgu na ścianie) albo słynnego dla wielu ludzi filmu "Wzgórza mają oczy" albo "Droga bez powrotu" gdzie fabuła jest banałem, mianowicie zmutowani ludzie żyjący w lesie lub w górach zabijają ludzi dla pokarmu.. żałosne. Mnie sie bardzo podobał film "Paranormal Activity", jakoby oceniać to daje mu 9/10 i postawiłbym na 1. miejscu w kategorii filmów niezależnych i nisko budżetowych. To tyle.. Pozdrawiam :D
`piła`,`nocny pociąg z mięsem` czy inne rozpierdalanki to filmy dla osób,które marzą o zostaniu psycholami (bez urazy dla fanów tych obrazów) a jeśli chodzi o filmy,w których biegają bezmózgie zombie to nasuwa mi się tylko jedno słowo - dno.
uważam jednak,że PA nie ma prawa nazywać się horrorem.nie będę cię na siłę przekonywać do mojego zdania ale dam ci dychę,jeśli powiesz mi w których momentach powinnam była się bać.obejrzałam w życiu wiele horrorów i wiem,co może mnie wystraszyć a co przyprawić o napad śmiechu.na tym filmie po prostu zasypiałam.co jest strasznego w ruszającym się żyrandolu albo trzaśnięciu drzwiami?może powinnam sikać w gacie,kiedy coś porwało tę babkę z łóżka?
dodam,że nieźle się uśmiałam kiedy ta laska zaczynała piszczeć.dodatkowo mnie to wkurzało bo co chwilę musiałam ściszać telewizor i na nowo włączać głos bo tych wrzasków nie dało się słuchać.`Micah,zostań w tym pokoju,ja się boję!`.lool ;D
pomysł był ciekaw ale same wykonanie już spartolone.nie podobało mi się nic,a filmowanie dnia było wkurzające bo co mnie obchodzi,że ona w tym momencie idzie umyć zęby i zadzwonić do przyjaciółki?zakończenie też było denne.Katie sprawiała wrażenie chorej psychicznie,normalnej wariatki niż dojrzałej kobiety.
tyle.
o lool.. a uważasz , że pod jakim gatunkiem powinno się go umieścić?? "Co jest strasznego w ruchającym się żyrandolu albo trzaśnięciu drzwiami?" Faktycznie NIC - jeżeli działo by się to w innej sceneri.. w dzień.. za sprawą np. wiatru..Natomiast w tym filmie działo się to wszystko za sprawą niematerialnej istoty po której nie wiadomo czego się można spodziewać. A czy nie uważasz, że boimy się tego czego nie znamy? Ten film wg. mnie był o tyle straszny, że wiele rzeczy działo się z zaskoczenia.. najpier cisza.. i nagłe bum. Nie wiem co Ciebie w filmach może wystraszyć, jeżeli nie to?? Może podasz jakieś inne tytuły które wg. Ciebie warte są obejrzenia i powodują ciarki na plecach??
Co było w zakończeniu dennego? Aa.. Katie sprawiała wrażenie chorej psychicznie - hmm.. ciekawa jestem jakiego zachowania spodziewałabyś się po kobiecie która 'coś' nawiedza.. z czym nie daje sobie rady.?
Twoje argumenyty są dziecinne
aa... zdaniem "`piła`,`nocny pociąg z mięsem` czy inne rozpierdalanki to filmy dla osób,które marzą o zostaniu psycholami" - na pewno nie obrażasz fanów tych obrazów.. :/
lool
Święte słowa! Byś , za przeproszeniem , w majtki zrobiła. Może to nie jest arcydzieło, ale spokojnie 7-8/10 dać można. Trzymał w napięciu cały czas, przez 5 nocy nie mogłam po nim spać. Warto zobaczyć.
Ja przez godzinę usypiałam na tym filmie, nudny strasznie. Ostatnie pół godziny zaczęło się rozkręcać, ale i tak kiepsko było. Film w ogóle nie straszny... raczej nudny. 3/10
Weszłem na ten wątek tylko po to żeby sie dowiedzieć czy to było reżyserowane... no i było ok. Film bardzo dobry, bez kitu dawno nie widziałem tak dobrego horroru... dla tych co twierdzą, że nie był straszny... jedna rada zacznij oglądać filmy gdy jest ciemno i tylko i wylacznie na sluchawkach nie na zadnych głosnikach... tyle.