Ja mam dylemat bo każdy pisze że straszny a mam lat 15 i bym sama to oglądała ale się troche
boje.Oglądać czy nie?
No ja oczywiście muszę zobaczyć i się przekonać czy taki straszny jak to wielu mi mówiło.
Fajny mam dzisiaj Maraton najpierw na polsacie Marley i Ja później oglądam Paranormal na tvn a jak się skończy przełączam na jedynke na Straszny film :D
Obejrzyj jedynka jest najlepsza bo to coś nowego a jeśli chodzi o strach to jest pare momentów naprawde warto
możesz obejrzeć, bo to w ogóle nie jest straszne. tyle szumu o przesuwanie przedmiotów i wrzaski. nie rozumiem fenomenu tego filmu. oO
To proste. Dużo szumu - dużo kasy z przychodów. Tak było z Avatarem jako pierwszy film w 3D. Widziałem straszniejsze filmy. Dla mnie film nie jest straszny, ale dla mojej dziewczyny znowuż jest. Wszystko zależy od tego jakie kto lubi horrory lub jakie kogo straszą. Ja osobiście lubię filmy typu Ring, klątwa, Silent Hill. Ogólnie film polecę, tylko pamiętaj podczas spania, aby nogi Ci nie wystawały z poza kołdry ;))
Też oglądam i na razie trochę wieje nudą... wystarczy mieszkać w bloku, by nocne stuki i hałasy nie były w stanie człowieka ruszyć ;)