PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475848}
6,2 128 tys. ocen
6,2 10 1 128499
5,4 28 krytyków
Paranormal Activity
powrót do forum filmu Paranormal Activity

Ten film powinien mieć 2,0-4,0 maksimum! Denna fabuła, aktorstwo okropne, scenariusz aż
szkoda, sposób kamerowanie nie spodobał mi się. 3/10

ocenił(a) film na 9
filmowy_laufer

Bo to amatorski film :) Był kręcony w domu reżysera, aktorzy to podobno jego sąsiedzi więc czego się spodziewać. W takich filmach nie powinno patrzyć się na sposób kręcenia tylko na efekt. Według mnie momentami mógł wystraszyć.

ElGladiator

Efekt taki sam, wogóle się nie bałem, nawet tego ryjka na końcu.

ocenił(a) film na 2
ElGladiator

Amatorski film, który dostał kampanię reklamową wartą dziesiątek tysięcy dolarów?;> Już pomijając fakt, że twojej teorii zaprzecza sama lista aktorów wśród których są ludzie którzy grali wcześniej w niejednym filmie/serialu;>

Ale ok spójrzmy na efekt. A efekt jest... Mierny.
Ludzie uwierzyli ślepo kampanii reklamowej i dali sobie wmówić wszystko, a potem są takie efekty...
Niestety masy ludzi za dobry horror uważają największe chały jakie powstają w gatunku, a potem dziwią się, że gatunek upada...

ocenił(a) film na 3
Dealric

pewnie dlatego że mają na koncie 2 lub 3 obejrzane horrory i absolutnie wszystko ich przeraża/zniesmacza. :]

ocenił(a) film na 2
Cadavera

Pewnie tak.

ocenił(a) film na 2
Cadavera

W ogóle chłopaczek chyba dostał bana, bo coś cicho.

ocenił(a) film na 9
Dealric

wiesz, ja obejrzałem ten film kompletnie nic o nim nie wiedząc, więc kampania reklamowa nie ma tu nic do rzeczy. Film miał KLIMAT! A to w horrorze jest bardzo ważne, a co do czepiania się aktorstwa w tym filmie to takie dziwne, bo często jest, że amatorskie aktorstwo tutaj bardzo pasowało, bo urealniało sytuacje zwykłych ludzi a nie bohaterów jak we wszystkich filmach.

ocenił(a) film na 2
faziee

Ty chyba nie rozumiesz czegoś. Amatorskie aktorstwo pasowało? Dlatego, że wypadało sztucznie? Otóż nie. W takim filmie chodzi o naturalność.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Movie_Crash_Man

Jestem debilem, bo mam inne zdanie. Gratuluję.

Movie_Crash_Man

przenośnia

Movie_Crash_Man

Nie dość, że był nudny, to miał tyle błędów...

Czyli takie gówniane Paranormal Activity miało być na miarę Gladiatora. Jasne.

Powiedz mi, co ci się w tym podoba. Może wtedy coś pojmę.

I znowu. Jestem debilem bo mam inne zdanie niż ty.

Movie_Crash_Man

Paranormal Activity miało być na miarę Lśnienia. Jasne

ocenił(a) film na 3
filmowy_laufer

Wildze ze Movie Crash Manowi poszerzył się słownik XD Ciebie wyzywa od debili a mnie od prostaków i polaków-cebulaków nie ma co jegomość ma bogate słownictwo i ,,otwarty umysł''.

Movie_Crash_Man

Snowpiercer, ma jakieś przesłanie i wogóle i jest niżej. Na filmwebie, to już nie porządnych ludzi.

Movie_Crash_Man

Zrozum, że Paranormal Activity nie jest arcydziełem :) Nawet ty jako fan, powinieneś wiedzieć t.

Movie_Crash_Man

Tak myślałem.

Troll.

ocenił(a) film na 9
filmowy_laufer

Sprawdź moją ocenę tego filmu. Podpowiem ci gdzie jest. Obok tych literek musisz przesunąć wzrok w lewo.

Movie_Crash_Man

Po pierwsze, twoja ocena jest niewidoczna.

Po drugie, nie jestem jakimś byle którym polakiem-cebulakiem. Bardzo lubię filmy, doceniam potencjały, lubię gdy mają jakąś głębie. Lubię też filmy akcji lub horrory lub zwyczajne komedia by odpręzyć się od rzeczywistości.

Po trzecie, kiedy zrozumiesz, że inni też mogą mieć swoje zdanie?

Po czwarte, możesz w jakikolwiek bronić Paranormal..., ale i tak mnie nie przekonasz że jest dobry.

Po piąte, zastanów się czasem, że po drugiej stronie ekranu, nie jest gimbus albo dzieciak, tylko wykształcona osoba, wydająca swoje zdanie.

Odpowiedzi możesz dawać ile chcesz, mi się nie chce z kimś lubiącym PA pisać, Pozdrawiam.

Movie_Crash_Man

Wykształconą zawodowo, może być?

Hahaha, PA trzeba rozumieć? No proszę mów jakie ono ma głebokie przesłanie.

Movie_Crash_Man

Czyzbyś nie miał argumentów, na moje pytanie?

Movie_Crash_Man

I co nie odpowiesz na pytanie? Nie masz argumentów?

ocenił(a) film na 3
filmowy_laufer

O ciebie tez wyzwał od polaków- cebulaków?Jednak zaciął się na pojeciach,,debil'' ,,prostak'' i polak-cebuilak. I nawet brak mu argumentów.Mnie tez jakoś nie chciał powiedzieć co takiego ciekawego jest w PA.

Cadavera

Jak widać nie potrzebnie, chciałem to z niego wydusić :)