PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475848}
6,2 129 tys. ocen
6,2 10 1 128501
5,4 28 krytyków
Paranormal Activity
powrót do forum filmu Paranormal Activity

Naprawdę jestem w jednym wielkim szoku ,co czytam w komentarzach pod tym filmem. Super film , jeden z lepszych horrorów i takie tam. Co zrobiło na was takie wrażenie ? Najstraszniejszą sceną wciąż się pojawiającą dla mnie był czas i odliczanie tych kolejnych nocy kiedy w końcu coś się zacznie dziać i co najważniejsze kiedy się wreszcie ten film skończy , chce ktoś obejrzeć ten film niech lepiej obejrzy trailer ,tam jest wszystko co ten film posiada. n=Nie powiem że obejrzenie filmu to strata czasu ,bo dość dużo się z dziewczyną pośmieliśmy. Jedyny plus że film zaliczony i nikt mnie nie zmusi do obejrzenia go jeszcze raz...

jawka78

Teraz wystarczy wziąść amatorską kamerę, kilka aktorów z ulicy, wymyśleć banalny scenariusz i zarobić na tym miliony. Świat schodzi na psy....

rbej

to przeciez takie latwe... a ty gardzisz tymi milionami... szkoda, moze mialbym co ogladac mistrzu :(

ocenił(a) film na 3
rbej

Popieram, beznadzieja, byłem na premierze, całe kino przez cały film gadało i odliczało czas do końca, dawno sie tak nie wynudziłem.
P.S.
Gratulacje dla twórców trailera niezły montaż plus te sceny których w ogóel nie było w filmie ;)

ocenił(a) film na 1
jawka78

popieram... ogladalem to z dziewczyna kolega i kolezanka reakcja? 3 osoby spaly ja sie ostalem do konca o 5 poszedlem spac z mysla ze ten film jest ok ale no bez jaj... horror? bardziej thriller... nie bylo niczego strasznego...

Aha i jedno pytanie scena jak sa w kuchni na poczatku - gdy facet w kuchni gada do kamery <ktora rzekomo jest JEDYNA osoba w domu z kamera> i jest scena ze ktos kreci go jak mowi do tej kamery z tylu :|

rzorek

dobrze zescie tego filmu nie ogladali o 5 nad ranem, zalani, po nieprzespanej nocy, wtedy na pewno wszyscy by dotrwali!