PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475848}
6,2 129 tys. ocen
6,2 10 1 128650
5,4 30 krytyków
Paranormal Activity
powrót do forum filmu Paranormal Activity

Ja mam troche inne zdanie na ten temat. Sam w domu , wszystko co było do obejrzenia , obejrzalem , znajomi polecali , chodz kilka miesiecy temu, po okolo 10 minutach wylaczylem , bo wydawal mi sie nudny. Tym razem bylo inaczej... ciarki na calym ciele , co chwile strach w oczach. Moze to dlatego , ze jestem fanem Blair Witch Project , a ten film jest bardzo podobny , chodz w wielu momentach bardzo przewidywalny po obejrzeniu BWP . W kazdym razie u mnie godzina 2 w nocy , poczekam jeszcze 2 godzinki jak zrobi sie widno i wtedy pojde sobie smacznie spac ... :D

nomaderias

No to może ja opowiem swoją historię... Środa, gdzieś około godziny 2:41, młodszy brat już dawno smacznie śpi, podobnie jak rodzice, a nawet pies :-) Ja jak zwykle siedzę przed komputerem, ze słuchawkami w uszach i właśnie skończyłam oglądać Paranormal Activity i nie mogę pozbyć się szoku. Nie żebym się tam jakoś bała, bo gorsze rzeczy się widziało i się przeżyło, ale po takim seansie nawet pociąg gdzieś w oddali zastanawia, tym bardziej, że w domu cisza... a tu nagle zdaję sobie sprawę, że mam uchylone okno, mimo iż mogłabym przysiąc, że było zamknięte... A teraz tak na serio, film poleciła mi przyjaciółka (równie walnięta jak ja :-)), ciągle o nim mówiła (i jutro też będzie i pojutrze też) i się zachwycała, więc wynalazłam go gdzieś w stercie płyt i postanowiłam obejrzeć, bo co mi szkodzi i mimo iż nie byłam do niego przychylnie nastawiona, to muszę przyznać, że się wkręciłam i teraz mogę uczciwie powiedzieć, że jest to najlepszy film paranormalny, jaki widziałam. Nie jest to jakiś horror, ale jest interesujący i na pewno nie nudny... przynajmniej dla mnie :-) A teraz muszę jakoś zasnąć bo o 7:10 wychodzę do szkoły :-(