PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475848}
6,2 129 tys. ocen
6,2 10 1 128501
5,4 28 krytyków
Paranormal Activity
powrót do forum filmu Paranormal Activity

Po obejrzeniu którejkolwiek z części nie jestem w stanie iść do kibla.Horror przerażający, trzyma w
napięciu.Pełno strasznych nieoczekiwanych momentów.

ocenił(a) film na 3
malenkaaa_filmweb

Przerażający?
Pełno strasznych nieoczekiwanych momentów ???
Film nudny i kiepsko zagrany. Pomysł był dobry ale fabuła leży i kwiczy. Jest to horror co najwyżej średni mógłbym wymienić Ci z miejsca 20 lepszych.

loukas321

to poproszę, bo mam ochotę na dobry horror ;) tylko ostrzegam, ciężko będzie trafić, a w taki którego nie oglądałam.

ocenił(a) film na 2
malenkaaa_filmweb

Biorąc pod uwagę twierdzenia o jakości paranormali powiedziałbym, że ciężko będize nie trafić w taki którego nie oglądałaś.
Uświadomię, że obejrzenie tych 2-3 trafiających do kin horrorów w roku nie czyni cię znawcą, ani nawet osoba sporo horrorów widzącą. Czyni cię to mniej niż amatorem.

ocenił(a) film na 3
malenkaaa_filmweb

Więc dam Ci 20 lepszych

1 The Ring
2 Ringu
3 Lśnienie
4 Omen
5 Klątwa
6 1408
7 Nosferatu
8 Egzorcysta
9 REC
10 Sierociniec
11 Życie za śmierć
12 Shutter (tajska wersja)
13 Nieodebrane połączenie
14 Udręczeni
15 Obecność
16 Amytiville
17 Coś
18 The Ring 2
19 Egzorcyzmy Emily Rose
20 Egzorcysta 3

ocenił(a) film na 3
loukas321

21 Carrie
22 Oszukać przeznacznie
23 To
24 Christine

loukas321

Wcale nie nudny - dla mnie. Ale te filmy, które wymieniłaś są super. Mimo to i tak lubię "paranormal..." ;)

ocenił(a) film na 3
rosaria

wymieniłEś. Moim zdaniem PA nie jest jakoś szczególnie słaby, od czasu do czasu mogę oglądnąć, jednak jak widzisz znalazłem ponad 20 horrorów które cenię sobie wyżej.

loukas321

Przepraszam za ten błąd. ja też mam bogatą gamę filmów grozy które równie mocno lubię ;)

ocenił(a) film na 3
rosaria

Ten błąd to drobiazg ;)

malenkaaa_filmweb

Załatwiasz potrzeby w pokoju , przy skromnej pomocy głębokiego wiadra do którego oddajesz mocz?

ocenił(a) film na 4
malenkaaa_filmweb

Chyba pomyliłeś filmy xD