PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475848}
6,2 128 tys. ocen
6,2 10 1 128499
5,4 28 krytyków
Paranormal Activity
powrót do forum filmu Paranormal Activity

Pozytywnie zwariowałam na punkcie całej serii. Jak widać, nie potrzeba ani niesamowitej ilości efektów specjalnych, ani rozbuchanej akcji żeby zbudowac klimat grozy i trzymać widzów w napięciu do ostatnich minut.

UWAGA! Film nie jest przeznaczony dla miłośników " horrorów" w stylu "Piła 1-20", bo niestety nic nie zrozumieją.

ocenił(a) film na 2
nikitablack

Film nie jest przeznaczony dla żadnych miłośników horrorów, bo ani nie zrobi wrażenia, ani nie zaciekawi.

Co najwyżej porazi wtórnością zamysłu, i słabością wykonania.

ocenił(a) film na 6
nikitablack

Oglądając ten film nie odczuwałam "klimatu grozy", jak to określiłaś. Może to kwestia tego, że rzadko kiedy boję się horrorów, ale w wielu ten klimat odczuwam, więc to raczej w tym konkretnym filmie mi go zabrakło. Obejrzałam, był w porządku - ale nie wzbudził we mnie żadnych silniejszych emocji.

ocenił(a) film na 6
nikitablack

I dlaczego hejt na Piłę?

ocenił(a) film na 8
nikitablack

a ja jak oglądałam to byłam obsrana jak na rzadko jakim horrorze, nawet na PA 4, gdzie praktycznie przez pierwszą godzinę nic się nie działo. Filmy trzymają w napięciu, a jak już widziałam napis "Noc #.." to od razu serce mocniej zabiło. Moim zdaniem dobra seria, czekam na 5 część :P