PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475848}
6,2 128 tys. ocen
6,2 10 1 128499
5,4 28 krytyków
Paranormal Activity
powrót do forum filmu Paranormal Activity

Jaka jest wasza ulubiona scena w filmie?

Izabela727

Chyba ostatnia, najwięszky dreszcz mnie złapał jak rzuciła Micah w kamere. ;d

ocenił(a) film na 9
Kubny_

No ostatnia scena wymiata..jak oglądałem pierwszy raz ten film to przy tej scenie wyjebałem z fotela :D. Druga dobra scena to jak demon wyciąga Katie za noge z łóżka

FeRu89

Jest jeszcze scena, po której wg. mnie film rozkręca się na całego - kiedy katie i Micah słyszą hałas i budzą się i nagle z hukiem zamykają się drzwi od ich sypialni. ;d

Kubny_

skoczyłam pod sufit na tej scenie :O

użytkownik usunięty
Izabela727

mi najbardziej zapadła w pamięc chyba druga noc - kiedy to słyszeli hałasy, a potem taki nieziemski ryk i potężny huk. No i oczywiście ostatnia super.

użytkownik usunięty

mi również podobała się scena z drugiej nocy i zakończenie też.

ocenił(a) film na 8
Izabela727

najlepsza scena - kiedy demon wyciąga Katie za nogę z łóżka (do dziś zawijam się w kołdrę jak naleśnik ;)) Kolejna, na której zmroziło mi krew - wspomniana przez szczurex'a scena z drugiej nocy.

MsFierceFrog

mam pytanie bo nie oglądałam filmu ale chciałabyjm wiedzieć, o czym była ostatnia scena i ta z drugiej nocy? I czemu stała ona kilka godzin przy łóżku?

ocenił(a) film na 7
Izabela727

Mi najbardziej zryły banie te ugryzienia, które pokazywała do kamery :D

ocenił(a) film na 5
Izabela727

Zdecydowanie ostatnia ;)

ocenił(a) film na 6
Izabela727

Tak jak większość, ostatnia scena i z wyciąganiem Katie za nogę z łóżka plus ta z tą tablicą do wywoływania.
Mimo to, chyba najbardziej w pamięć zapadła mi pierwsza noc z ruszaniem drzwiami, niby takie niepozorne, ale straszne.

Scena z rozsypaną mąką według mnie nie była rewelacyjna, ale pomysłowa.

ocenił(a) film na 8
Izabela727

Ulubiona - jak pierwszy raz Katie stoi przy łożku. Nie wiadomo czy coś wyskoczy, czy się poruszy, czy popatrzy w kamerę...

Izabela727

Mnie się podobały napisy końcowe, najciekawsza część filmu imo.

ocenił(a) film na 9
Izabela727

Jak stoi w nocy przy lozku przez kilka godzin.

ocenił(a) film na 5
Izabela727

Oczywiście ostatnia ;) Aż mnie odrzuciło do tyłu.

ocenił(a) film na 5
cigarettesmoke

ostatnia jest monca, oglądałem ją na youtubie i mnie odrzuciło, bo miałem film z wersją z policjantami, tamto zakończenie jest słabiutkie w porównaniu do tego.

ocenił(a) film na 8
Izabela727

Najlepsze jak stoi przy łóżku 2 godziny xD Zrobić komuś taki kawał xD

ocenił(a) film na 8
Mubutu123

A może ona tak stała noc w noc, przez kilka miesięcy? A może ktoś z nas też tak ma? I być może to jest wytłumaczenie, dlaczego rano bolą nas nogi, plecy, jesteśmy tacy zmęczeni....! Włos się jeży

ocenił(a) film na 10
Izabela727

Jak stała przez kilka godzin przy łóżku, ostatnia scena :-), jak drzwi się zamknęły z hukiem jak para się obudziła & 2 noc [najlepsza scena].

Film cały jest świetny, w nocy to zesrać się w gacie można. :D

ocenił(a) film na 8
Chloe_Carter

Dla mnie też przerażające było jak nic nie robiła, tylko tak stała przy łóżku i gapiła się na swojego chłopaka! Od razu pomyślałam: a co co ja tak robię? albo ktoś ode mnie z rodziny? Brrrr.

Druga to jak dziewczyna siedzi sama w nocy na werandzie, owinięta w kocyk i jest taka jakaś nieswoja, jakby obca.

A trzecia jak wychodzą razem z domu, tuż po użyciu tej planszy z literami, i ona zaczyna sama się ruszać. Jakby tylko czekała aż tamci wyjdą....

Za to ostatnia scena nie zrobiła na mnie szczególnego wrażenia. Ale i tak muszę przyznać, że to najstraszniejszy film, jaki oglądałam. Tak mnie wystraszył, że cały czas robię podejścia do drugiej części i jeszcze nie zdobyłam się na odwagę.

ocenił(a) film na 10
umberella

Śmiało możesz zobaczyć 2 cz. nie jest już tak dobra jak 1, ho ho ho a 3 ? to już "Moda na sukces" a nie P.A,

ocenił(a) film na 8
Chloe_Carter

Kilka osób też mi to mówiło ale ja i tak się boję, choć wiem że i tak to obejrzę, tylko muszę się w sobie zebrać.

ocenił(a) film na 10
Izabela727

napisy końcowe

ocenił(a) film na 9
borgia3

Jak się coś w połowie filmu tak rozdarło ten krzyk demona brrr

ocenił(a) film na 9
Izabela727

Scena z przed ostatniej nocy gdy Katie zmienia zdanie i nagle nie chce opuszczać domu. mówi wtedy "I think will be ok now" (teraz już będzie dobrze" można usłyszeć jakby dwa głosy, demon przez nią przemawia... fajne to było :D

ocenił(a) film na 5
livingdeathdoll

Dziś w nocy mam zamiar oglądać ten film, jak będę się po filmie bał iść do kibla się odlać dam ocenę arcydzieło :D

ocenił(a) film na 5
pajal

Taki sobie ten film jaj nie urywa. Oryginalna fabuła też nie jest, demon upatrzył se niunie-potem ją opętał i niby że ten demon to ona <ziewa>.

Izabela727

Napisy końcowe.

ocenił(a) film na 3
rybainna

rybainna to samo miałem pisać , skoro 1 jest najlepsza nie tykam się następnych części bo wieje nudą na kilometr kiepska próba powielania BWP .

TheGoldi07

Zgadzam się :)

rybainna

podbijam odpowiedź TheGoldi07. WTF ludzie to nawet za czarna komedię nie mogłoby uchodzić. Zastanawiam się czy gorsze jest Paranormal Activity czy Naznaczony (czy jakoś tak) ..

ocenił(a) film na 5
Izabela727

Ja ją gryzie to coś, ona staje się wilkołakiem i zagryza tego chłopaka.

Chociaż film to bardziej komedia według mnie.