No ostatnia scena wymiata..jak oglądałem pierwszy raz ten film to przy tej scenie wyjebałem z fotela :D. Druga dobra scena to jak demon wyciąga Katie za noge z łóżka
Jest jeszcze scena, po której wg. mnie film rozkręca się na całego - kiedy katie i Micah słyszą hałas i budzą się i nagle z hukiem zamykają się drzwi od ich sypialni. ;d
mi najbardziej zapadła w pamięc chyba druga noc - kiedy to słyszeli hałasy, a potem taki nieziemski ryk i potężny huk. No i oczywiście ostatnia super.
najlepsza scena - kiedy demon wyciąga Katie za nogę z łóżka (do dziś zawijam się w kołdrę jak naleśnik ;)) Kolejna, na której zmroziło mi krew - wspomniana przez szczurex'a scena z drugiej nocy.
mam pytanie bo nie oglądałam filmu ale chciałabyjm wiedzieć, o czym była ostatnia scena i ta z drugiej nocy? I czemu stała ona kilka godzin przy łóżku?
Tak jak większość, ostatnia scena i z wyciąganiem Katie za nogę z łóżka plus ta z tą tablicą do wywoływania.
Mimo to, chyba najbardziej w pamięć zapadła mi pierwsza noc z ruszaniem drzwiami, niby takie niepozorne, ale straszne.
Scena z rozsypaną mąką według mnie nie była rewelacyjna, ale pomysłowa.
Ulubiona - jak pierwszy raz Katie stoi przy łożku. Nie wiadomo czy coś wyskoczy, czy się poruszy, czy popatrzy w kamerę...
ostatnia jest monca, oglądałem ją na youtubie i mnie odrzuciło, bo miałem film z wersją z policjantami, tamto zakończenie jest słabiutkie w porównaniu do tego.
A może ona tak stała noc w noc, przez kilka miesięcy? A może ktoś z nas też tak ma? I być może to jest wytłumaczenie, dlaczego rano bolą nas nogi, plecy, jesteśmy tacy zmęczeni....! Włos się jeży
Jak stała przez kilka godzin przy łóżku, ostatnia scena :-), jak drzwi się zamknęły z hukiem jak para się obudziła & 2 noc [najlepsza scena].
Film cały jest świetny, w nocy to zesrać się w gacie można. :D
Dla mnie też przerażające było jak nic nie robiła, tylko tak stała przy łóżku i gapiła się na swojego chłopaka! Od razu pomyślałam: a co co ja tak robię? albo ktoś ode mnie z rodziny? Brrrr.
Druga to jak dziewczyna siedzi sama w nocy na werandzie, owinięta w kocyk i jest taka jakaś nieswoja, jakby obca.
A trzecia jak wychodzą razem z domu, tuż po użyciu tej planszy z literami, i ona zaczyna sama się ruszać. Jakby tylko czekała aż tamci wyjdą....
Za to ostatnia scena nie zrobiła na mnie szczególnego wrażenia. Ale i tak muszę przyznać, że to najstraszniejszy film, jaki oglądałam. Tak mnie wystraszył, że cały czas robię podejścia do drugiej części i jeszcze nie zdobyłam się na odwagę.
Śmiało możesz zobaczyć 2 cz. nie jest już tak dobra jak 1, ho ho ho a 3 ? to już "Moda na sukces" a nie P.A,
Kilka osób też mi to mówiło ale ja i tak się boję, choć wiem że i tak to obejrzę, tylko muszę się w sobie zebrać.
Scena z przed ostatniej nocy gdy Katie zmienia zdanie i nagle nie chce opuszczać domu. mówi wtedy "I think will be ok now" (teraz już będzie dobrze" można usłyszeć jakby dwa głosy, demon przez nią przemawia... fajne to było :D
Dziś w nocy mam zamiar oglądać ten film, jak będę się po filmie bał iść do kibla się odlać dam ocenę arcydzieło :D
Taki sobie ten film jaj nie urywa. Oryginalna fabuła też nie jest, demon upatrzył se niunie-potem ją opętał i niby że ten demon to ona <ziewa>.
rybainna to samo miałem pisać , skoro 1 jest najlepsza nie tykam się następnych części bo wieje nudą na kilometr kiepska próba powielania BWP .
podbijam odpowiedź TheGoldi07. WTF ludzie to nawet za czarna komedię nie mogłoby uchodzić. Zastanawiam się czy gorsze jest Paranormal Activity czy Naznaczony (czy jakoś tak) ..