Szczerze mówiąc, to jeden z lepszych horrorów, jakie ostatnio widziałem. Trzymający w napięciu, klimatyczny, z kilkoma przerażającymi wstawkami. Naprawdę warto zobaczyć!
Ile znasz z tych? ;)
- Lśnienie
- The Ring
- Klątwa
- REC
- Plaga
- Christine
- To
- Shutter
- Nieodebrane Połączenie
- Sierociniec
- Życie za Śmierć
- Blair Witch Project
- Dark Water
- Sinister
- Smętarz dla Zwierzaków
- Obecność
- Amityville
Pozdrawiam ;)
czesc, moglbys tez wymienic jakies od siebie? ja sie akurat nie bardzo znam na tym a chce obejrzec jakies dobre. z gory dzieki.
No jest ich troche, proponuje Ci wejsc w moj profil i tam powinienes jakies znalezc. Bede milala dluzsza chwile to Ci wypisze jak chcesz moje ulubione albo godne polecenia wg mnie;)
Moje ulubione: duch li II ( ten z lat 80! Tych), amityville oryginal wszystkie czesci oprocz tej najnowszej, egzorcysta IiII i III i poczatek,powrot zywych trupow(85) , nawiedzony dom(91),mgla stara i nowa,dracula z keanu, dark water,silent hill,koszmar z ulicy wiazow( stare), opowiesci z krypty, creepshow, strefa mroku film i serial,noc demonòw,klatwa,zemsta po latach,omen,byt,mucha,egzorcyzmy elimy rose, anabelle, sinister,wysyp zywych trupow,katakumby,smierc sie smieje,grave encounters 1 i 2 ,hostele, ukryty wymiar,28 tyg pozniej,przerazacze,armia ciemnosci, martwe zlo,armia boga,w paszczy szalenstwa,piatki 13 go, obcy wszystkie,krwawy ksiezyc, lęk(shroom), lek pierwotny,pokoj dzieciecy, wrota do piekiel,naznaczony, blair witch,w mroku pod schodami,,martwica mozgu, atak pajakow,czerwona roza,30 dni mroku1408,dom w glebi lasu,kobieta w czerni,wywiad w wampirem- wymienilam prawie wszystkie dosc wysoko oceniane przeze mnie na fw.