Park Jurajski

Jurassic Park
1993
7,0 339 tys. ocen
7,0 10 1 338723
7,6 57 krytyków
Park Jurajski
powrót do forum filmu Park Jurajski

Jeden z moich ulubionych filmów. Oglądałam już tyle razy, ale nigdy nie potrafi mi się znudzić. Arcydzieło swojego gatunku. Nie widziałam lepszego filmu z potworami.

ocenił(a) film na 9
abecajka

również oglądałam wiele razy i jeszcze mi się nie znudził ;) z resztą połowę dziecństwa interesowałam się dinozaurami i po prostu ten film ubustwiałam :D świetny jest nie ma co :))

ocenił(a) film na 10
Angella49

popisuję się obiema rękami.również uwielbiam ten film i mimo iż oglądałam go już z tysiąc razy nie zamierzam sobie odpuścić obejrzenie go dzisiaj po raz kolejny.czemu w PL nie kręci się takich filmów?no tak,brak kasy,a szkoda.

ocenił(a) film na 9
bishop_filmaniak

ano szkoda, ale czsem lepiej nie robc takich filmów niż robic jakieś beznadziejne :)

ocenił(a) film na 9
Angella49

dokładnie to samo bym napisała :)

ocenił(a) film na 8
abecajka

Przełomowy, klasyka gatunku...a miałam 13 lat jak wchodził do kin, do dziś pamiętam jak to całą klasą jechaliśmy do kina ;p

ocenił(a) film na 10
kaczor80

Wyśmienite Kino ;)))))

ocenił(a) film na 8
ulubione88

Klasyk ;-)

ocenił(a) film na 10
andpol

Mimo iż oglądałem ten film min. 30 razy to dalej nie pojmuję jednej rzeczy, w scenie gdzie T.Rex atakuje wychodzi zza płotu między samochodami, więc jak pierwszy samochód spadł na drzewo w przepaść? Która to jest dość szeroka. Dwa jakim cudem zeszła tam dr Sattler tak szybko? Jedyna rzecz której nie potrafię rozkminić. Czy było to gdzieś wyjaśnione czy coś?

ocenił(a) film na 8
Tasok

taka filmowa licentia poetica ;p

ocenił(a) film na 9
Tasok

szczerze to też tego nie kumam...