Moim zdaniem ocena na tym portalu to kpina i chała to przecież najlepszy film w swoim gatunku zarówno cała trylogia parku jurajskiego jak i amerykańska Godzilla to dwa moje ulubione filmy z tego gatunku i lepszych na pewno nie będzie już nigdy takie jest moje zdanie to nieśmiertelny klasyk kina pozdrawiam.
Tak! Park Jurajski to najlepszy film w swoim gatunku. Zresztą jak i cała trylogia. Ocena ta FW jest śmieszna i żałosna zarazem. Nieśmiertelny klasyk. Godzillę też lubię, ale to jednak nie ten poziom co Park Jurajski.
Zgadzam się i też uważam że Park jurajski jest lepszy niż Godzilla mimo to Godzilla też jest bardzo dobra i bardzo ją lubię ale tylko i wyłącznie wersja Amerykańska bo Japońska to według mnie kompletna porażka pozdrawiam.
Tak park jurajski 1993 na pewno klasyk niesmiertelny ten film przetwa na zawsze w historii kinematografii i na dodatek bardzo lubię dinozaury pamietam jak pierwszy raz obejrzalem ten film myslalem ze to prawdziwe dinozaury ale wygladaka jak prawdziwe te roboty animatronika jak i grafika komputerowa jak na tamte czasy jest obłędna dzisiaj powstaja filmy z gorsza grafika czasem niz park jurajski a fjlm jest z 1993 wiec ma juz 28 lat szkoda ze nie moglem byc w kinie bo urodzilem sie w 1 992 r.
A i dodam ze film park jurajski 1993 oceniam na 10/10 film nie zasuguje na ocene 7,0 na filmweb co najmniej na ocene 8,0 ci co oceniaja na filmweb ten film nie znaja się na filmach wedlug mnie to najlepszy film w historii kinematografii i wogule na świecie najlepszy jaki powstał oczywiście każdy moze miec swoje zdanie to szanuje niektorzy powiedza ze najlepszy film to skazani na showhank inni ze ojciec chrzesny inni ze obywatel kane z tych starych ale ja uwazam ze niema lepszego filmu jak park jurajski 1993