Park Jurajski

Jurassic Park
1993
7,0 339 tys. ocen
7,0 10 1 338714
7,6 57 krytyków
Park Jurajski
powrót do forum filmu Park Jurajski

Najlepszy film na całym świecie, ta średnia i miejsce w rankingu to jakieś gówno, powinien by być
na pierwszym miejscu, więcej:http://www.filmweb.pl/user/BIOLLANTE/blog/554141

ocenił(a) film na 10
BIOLLANTE

Zgadzam się w 100 %, Jurassic Park to najlepszy film w historii kinematografii. Muzyka jest obłędna, grafika zadziwia nawet dzisiaj, a aktorstwo jest genialne. Niestety, na ocenę filmu wpływają głównie głosy wychowanych na Harrym Poterze gimbusów.

ocenił(a) film na 10
Jurassica

Ej! Wypraszam sobie, wychowałem się na Harrym Potterze, a gimnazjum już dawno skończyłem :)

Jurassica

Harry Potter ( głównie dwie pierwsze części ) to też legenda kina. Myślę, że po prostu jest to książka/film dla bardziej inteligentniejszych i podchodzących do życia z fantazją i ze spokojem, ludzi. Jurajski Park niczym większym nie zapisał się na kartach historii kina.

ocenił(a) film na 10
BIOLLANTE

Od 1999 roku jak go puścili w Szczepana w TVP 1 zacząłem się interesować dinozaurami i obejrzałem naprawdę sporo filmów z tym związanych i w ani jednym dinozaury nie były choć w połowie tak dobrze dopracowane jak w Parku Jurajskim,choć film powstał już 20 lat temu-ten film to czysta rewelacja,jeszcze ta muzyka