Park Jurajski

Jurassic Park
1993
7,0 339 tys. ocen
7,0 10 1 338723
7,6 57 krytyków
Park Jurajski
powrót do forum filmu Park Jurajski

co wy chcecie od tego filmu???genialne widowisko!!!wiadomo...dzisiaj juz zeszlo na boczny margines ale wciaz potrafi zaskoczyc!!a przynajmniej mnie!!swietny klimat,niezwykle efekty,swietne aktorstwo i rezyseria,ciekawa fabula!!czego tu wiecej chciec!!!czepiacie sie jakis niedorzecznosci!!ale ludzie kto na to patrzy???tylko jakis przewrazliwony typek ktoremu nudzi sie juz do granic wytrzymalosci i szuka dziury w calym:)))to ma byc film,widowisko ktore porwie widza w inny swiat!!przestraszy,wzrusze,rozbawi, zaintryguje!!a czy Jurassic Park tego nie robi???mimo iz od premiery uplynelo juz tyle lat film wciaz jest i bedzie kultowy!!nie tylko ze wzgledu na efekty!!!film zdecydowanie w czolowce dreszczowcow wszechczasow!!niecodzienny,trzymajacy w napieciu klimat to jest cecha charakterystyczna filmu!!!tylko wiecej takich panie Spielberg!!ale z tego co widze to spielberg juz nadgonil kolejnym widowiskiem sf,"Transformers"(szczegolnie po niezbyt udanej WOJNIE SWIATOW):))))i prosze was!!patrzcie na ocene filmu bardziej subiektywnie nie rzucajcie opini zbyt pochopnie i nie czepiajcie sie malo istonych szczegolow:)))))))))pozdro:))))

ocenił(a) film na 10
Funny_Man

Co ja mogę dodać? Popieram:)

Aa, i mi się tam "Wojna Światów" podobała;]