Pamiętam dokładnie jak zobaczyłem go pierwszy raz ,miałem w tedy 9 lat.Byłem w kinie z rodzicami do dziś pamiętam jak tata zakrywał mi oczy a ja sobie uszy w momencie ścigania pojazdu przez Tyranozaura.Do dziś ojciec wspomina ten moment i śmieje się ze mnie.Film wyjątkowy dla mnie! ! !
To film również mojego dzieciństwa:). Ja go widziałam pierwszy raz w telewizji i gdy się bałam chowałam się za kanapą:) Ale było wtedy fajnie. Ileż to wspomnień:D
Zazdroszczę. kurde ja chciałem strasznie pójść, a nie poszedłem. Miałem 6 lat. Ten film to dla mnie coś więcej niż film:)
Hahah xD Jak byłam mała to się strasznie bałam dinozaurów. Za to mój tata uwielbiał, a ja jak debil siedziałam obok niego i oglądałam wszystkie Parki, Głodzille i inne. A potem się bałam zasnąć, a jak już zasnęłam to mi się śniło, że taki dinozaur mi spaceruje pod oknem ;p
To były czasy!!!Pamiętam jakie to było dla mnie wielkie wydarzenie, kiedy jednego popołudnia poszliśmy z moim bratem na ten film do kina.Miałem wtedy z 12 lat, ale nigdy nie zapomnę tego filmu i tamtych czasów.Po prostu nie zapomniane lata, a film rewelacja!!!
Chciałabym kiedyś wybrać się do takiego parku i z niego wrócić w jednym kawałku:)
Miałam chyba 5 lat gdy pierwszy raz go obejrzałam. Pamiętam jak bałam się sceny gdzie T-Rex pożera gościa na kiblu. Od tamtej pory jest jednym z najlepszych filmów jakie widziałam w swoim życiu!
Ja nawet nie pamiętam kiedy po raz pierwszy oglądałam ten film ale napewno było to bardzo nawdo temu ;P Chyba najbardziej bałam się sceny gdy dzieci chowały się w tej kuchni przed Welociraptorami (Chyba) . ;D
panowie pamiętacie dzień Niedziela 26 Grudnia 20:05 TVP 1 ? Wtedy pierwszy raz widziałem ten film(miałem 6 lat) i był tak zajebisty
to była niedziela 26 Grudnia 1999 rok ciekawe czy ktoś z Filmwebu oglądał też wtedy :D
Ja pamiętam ten dzień, ale Jurassic Park obejrzałem 2 lata wcześniej. Leciał na Canale plus w Nowy rok 1998 roku.
o tak, również ten film dopiero wtedy widziałem w tv.. Ale za to Godzillę oglądałem na video zaraz po tym jak pojawił się na kasetach.. wtedy żeby wypożyczyć ten film trzeba było mieć szczęście xd
a tak apropo Park Jurajski leci dziś na Alekino o 20.10 ;) bez reklam!
O tak tak ;) wtedy również obejrzałam go po raz pierwszy. Tak mnie zachwycił, że spędzałam całe dnie czytając o dinozaurach i właściwie tak jest do dzisiaj ;P totalna obsesja ;) i nawet teraz po obejrzeniu tego filmu boję się chodzić nocą po domu albo mam wrażenie, że zaraz w oknie pojawi się oko tyranozaura :)
Ja nie pamiętam kiedy pierwszy raz oglądałem gdyż byłem bardzo mały i pamiętam bardzo bałem się tyranozaura , ale kto się nie bał tak na dobrą sprawę w takim wieku :D? i ten moment wyjścia rexa z ogrodzenia .. :D coś pięknego czułem się że one naprawdę istnieją ; )
widzę że aktualnie na filmwebowym rankingu ma 870 której tam miejsce , dla mnie ten film zawsze będzie w pierwszej 10 do końca życia : )
pozdrawiam :*