Park Jurajski

Jurassic Park
1993
7,0 339 tys. ocen
7,0 10 1 338741
7,6 57 krytyków
Park Jurajski
powrót do forum filmu Park Jurajski

Jakie nowe dinozaury chcielibyście najbardziej zobaczyć ?

Dla mnie byłyby to na pewno:

- Allozaury
- Utahraptory (czyli prawie 2 razy wieksi kuzyni Raptorów z Parku)
- Iguanodony

użytkownik usunięty
jantar20123

Ja bym chciał zobaczyć jakiegoś wodnego, myślę, że liopleurodon to lekka przesada, ale jakiś inny wodny by mógł być chociaż wydaje mi się, że tylko ten dinozaur w wodzie wzbudził by dużo strachu ;] Poza wodnym dinozaurem chętnie zobaczyłbym jeszcze ankylozaura i styrakozaura no i jakiegoś konkretnego mięsożernego np. allozaura ;]

jantar20123

hmm ja na pewno chciałbym zobaczyć:
- Diplodoka
- Allozaura
- coś z wodnych.. bo latające już były
- i Baryonyx'a

:)

TheWolfMan

Diplodoki były we wszystkich częściach,co do wodnych to też bym chciał zobaczyc:)

ocenił(a) film na 10
nivdnb

Korekta - W części 1 i 3 jest Brachiozaur, a w części drugiej motor przejeżdża między nogami Mamenchizaura.

rusekolsztyn

Ja bym z chęcią zobaczył Amficeliasa :)

ocenił(a) film na 10
Matt_888

Chciałbym zobaczyć walkę T-Rex vs Pudzian ale jeśli chodzi o same dinozaury to walkę T-Rex vs Gołota!!!

jantar20123

Na pewno jakieś "normalne" dinozaury, a nie, tak jak kiedyś plotka głosiła, krzyżówki dinozaurów i ludzi.

jantar20123

,,Ja bym chciał zobaczyć jakiegoś wodnego, myślę, że liopleurodon to lekka przesada''

ani pterozaury, ani gady morskie, które żyły w czasach dinozaurów, nie były dinozaurami ;)

ocenił(a) film na 9
ArusArczes

Tak, np. pterozaury są jedynie spokrewnione z dinozaurami.
Ja chciałabym zobaczyć centrozaura albo iguanodona. A jeśli można wymieniać inne oprócz samych dinozaurów, to fajnie, gdyby pojawił się archeopteryks i plezjozaur. ;p

ocenił(a) film na 7
Julia_20

Z morskimi będzie spory problem.
Wedle fabuły JP ożywili dinozaury dzięki krwi z komarów, a niby jak komar miał wyssać krew ze zwierzaka który żyje w wodzie??