Czy 'Jurassic Park' wyjdzie w najbliższym czasie w wysokiej rozdzielczości. Jeżeli macie jakieś informacje dotyczące tej sprawy piszcie pod tematem. Przydałoby się odświeżyć ten film, bo nawet ostatnie wydanie nie wygląda 'już' zbyt dobrze (zwłaszcza na dużych telewizorach), a kocham ten film i czekam z niecierpliwością na takie rozwiązanie, notabene może zobaczymy w nic "coś więcej" niż dotychczas. Jeżeli będziecie mieli info o innych troche starszych superprodukcjach (interesuje mnie np. titanic HD) to dajcie znać.
Wersja HD jeszcze nie wyszła, ale polecam "edycję kolekcjonerską" (3 filmy + dodatki). Jakość jest bardzo dobra.
Mówiąc o ostatnim wydaniu miałem na myśli właśnię tę edycję kolekcjonerską, którą posiadam...może jakość nie jest najgorsza, ale mogliby się postarać o wysoką rozdzielczość...biorąc pod uwagę fakt, że w HD wyszło już sporo "starszych filmów"...choćby "Bliskie spotkania 3-go stopnia" (1979), "Wstrząsy" ( Tremors -1990) czy np. "Goonies" (1985)...notabene jest jakaś strona, gdzie można zobaczyć zwiastuny tych filmów w HD...jekaw jestem różnicy, bo mam to wszystko na DVD.