Park Jurajski

Jurassic Park
1993
7,0 339 tys. ocen
7,0 10 1 338723
7,6 57 krytyków
Park Jurajski
powrót do forum filmu Park Jurajski

Ta że pierwszy Jurassic Park Spielberga 5 kwietnia tego roku ponownie się ukaże w kinach w 3D czy że 13 czerwca 2014 roku do kina trafi długo wyczekiwany Jurassic Park 4 ? :):):) Tajemnice o nadchodzących zdjęciach do czwórki w najbliższym roku zdradził Dennis Muren z ILM, który szefował stanowisko animacji CGI dinozaurów z Jurassic Park i Zaginionego Świata.

ocenił(a) film na 10
rusekolsztyn

Mnie bardziej podjarało to, że pierwsza będzie jeszcze raz w kinach. A to dlatego, że mam pewność, że pójdę na genialny film i będę zadowolony seansem. Tylko, żeby Cinema 3D wyświetlało... Czwórki nie mogę się doczekać ale przecież nie wiadomo czy będzie dobra. ;)

ocenił(a) film na 8
carlosss00

dokładnie :)

ocenił(a) film na 10
rusekolsztyn

W to że Park Jurajski IV będzie w czerwcu 2014 roku jakoś nie mogę uwierzyć, już od kilku dobrych lat obiecują powstanie tego filmu, a jak dotąd nie wiele ruszyło, więc póki co wstrzymam się z entuzjazmem.
Miło natomiast że Park Jurajski zawita jeszcze raz na dużym ekranie , z pewnością nie przegapię takiej okazji, chociaż fanem technologii 3D nie jestem.

ocenił(a) film na 9
rusekolsztyn

Po tym jak pokazano projekty dinoczłowieka do odrzuconej wersji czwartej części pozostaję wobec niej mocno sceptyczny.
Natomiast wyjście T-rexa czy atak raptorów w kuchni w trójwymiarze może robić piorunujące wrażenie. Pierwszy film jaki oglądałem w kinie - chętnie obejrzę go ponownie! :)

rusekolsztyn

3D ssie aż po jaja, więc jaram się tylko czwórką w kinie. Ale niech nie będzie głupkowata.

ocenił(a) film na 10
rusekolsztyn

to będzie dokładnie to samo, tylko w technologii 3D?

ocenił(a) film na 10
ocenił(a) film na 10
rusekolsztyn

Ja tam się ciesze że będzie w kinach, gdy ten film był w kinach ja byłam małym dzieckiem :) I mimo iż znam go na pamięc bo oglądałam setki razy to mam zamiar wybrać się do kina i nie ważne czy to bd w 3d czy też 2d ważne że na dużym ekranie ogląda sie zupełnie inaczej niż w domu przy telewizorze. I efekty dzwiękowe w kinie lepiej wyglądają :) Czwórką się jakoś nie jaram bo jak ktoś wyżej napisał nie wiadomo czy bedzie dobra, zwłaszcza gdy 2 i 3 część były takie sobie jak dla mnie :)