Park Jurajski

Jurassic Park
1993
7,0 339 tys. ocen
7,0 10 1 338714
7,6 57 krytyków
Park Jurajski
powrót do forum filmu Park Jurajski

TVP2 znów pokaże trylogię w tv, pierwsza będzie w niedziele a następne pewnie co tydzień będą
bo mówili że następne części będą w wakacje.Na pewno je obejrzę bo to jest bardzo dobra
trylogia, a pierwszą na pewno bo to klasyk.

BIOLLANTE

Ja też nie przegapię, zwłaszcza że bez reklam :)

ocenił(a) film na 10
Valdoraptor23

Naliczajcie oglądalność! Ach, szkoda, że nie mam pudełka z obrazkami zwanego telewizorem, też bym zasiadł... Jak dobrze, że mam jednak całą trylogię na VHS, DVD, Blu-ray, AVI, MP4 i MKV... Też mam zamiar sobie odświeżyć całą serię na dniach. Będzie się działo!

ocenił(a) film na 8
Raptosaur

Obejrzałam ten film ponownie po ok. 10 latach... nadal zastygam w bezruchu na scenach z T-Rexem, (bo przecież wtedy mnie nie zobaczy), nadal podskakuję z wrzaskiem gdy Velociraptor pojawia się " z nikąd" ... Nadal łza się w oku kręci przy cudownej muzyce Johna Williamsa na napisach koncowych... To cudowne, że po takim czasie ten film nadal budzi we mnie tyle dziecięcych emocji. I że nadal straszy, choć momentami na innych niż za dziecinstwa płaszczyznach ;)

ocenił(a) film na 8
BIOLLANTE

już TVP2 miało puszczać niedawno "Powrót do przyszłości", a skończyli na pierwszej części... może znowuż wywiną taki numer

emdozet

Jeżeli tak to obejrzę na swojej nagrywarce gdzie mam nagrane wszystkie części, tak jak wczoraj dlatego że film się opóźnił z powodu mecza dla dzieci.

ocenił(a) film na 10
BIOLLANTE

NIe pierwszy raz już miał miejsce taki bubel w ramówce. Przecież jak to jest finał to powinno się przewidzieć że chłopaki nie grają o pietruszkę i trzeba będzie uwzględnić dogrywkę z zrzutami karnymi. Mogli od razu zareklamować Park Jurajski o 21:10 a nie o 20:10 bo tylko przez to godzina niedzielnego wieczoru zostałą zmarnowana.