Park Jurajski

Jurassic Park
1993
7,0 339 tys. ocen
7,0 10 1 338714
7,6 57 krytyków
Park Jurajski
powrót do forum filmu Park Jurajski

Oglądałem ten film parę miesięcy temu z VHS, ale jak pojawił się u mnie w kinie to od razu poszedłem. Warto było - znów świetna zabawa i emocje. Ładnie sobie poradzono z 3D. Miejscami film był niemal namacalny ;). Już byłem w strachu, bo sam przyszedłem na film (znaczy z rodziną) i seans prawie się nie odbył, bo nas za mało było, dopiero w ostatnich minutach parę osób przyszło i na szczęście był seans. Szkoda, że jest takie małe zainteresowanie filmem, bo naprawdę warto się na niego wybrać. Na Szybcy i Wściekli 6 tłumy lemingów szły, bo to "na czasie", a z klasyki się śmieją, że "takie starocie są w kinie".

ocenił(a) film na 10
Goro_Gondo

Film robi niesamowite wrażenie,nie jestem wielkim fanem 3D ale akurat tym przypadku zostało ono świetnie wykorzystane przy niektórych scenach(zwłaszcza tych z tyranozaurem) zbierałem szczękę z podłogi, również jakość dzwięku jest świetna,przy ryku tyranozaura to aż człowieka ciarki przechodziły.W bym się nie spodziewał że film który znam niemal na pamięć może budzić takie emocje.

ocenił(a) film na 9
juzek124

No, każdy dźwięk było słychać elegancko. Je też nie lubię 3D i w sumie to był pierwszy film 3D na jakim byłem, bo zwykle stronie od tego i wolę na zwykły seans iść.