Patologia

Pathology
2008
6,6 35 tys. ocen
6,6 10 1 35002
6,2 6 krytyków
Patologia
powrót do forum filmu Patologia

słaby film

ocenił(a) film na 2

dziwię się tak wysokiej ocenie,jednak widać że dużo osób lubi takie popiepszone filmy,nie jestem wrażliwy bo lubię mocne filmy ale w tym czegoś brakuje,za dużo głupoty za mało realizmu.

ocenił(a) film na 1
hanibal

Nie wiem po co się tym chwalisz, skoro wiedziałem o tym na początku - tępego mięśniaka czuć było na kilometr. Typowe.

ocenił(a) film na 8
stonesi

"tępego mięśniaka" określenie typowe dla ludzi twojego pokroju tzn zwykłych, szarych jakich wszędzie pełno,nie wyróżniających się niczym poza zaskakującą głupota i kompleksami nie mających ambicji by sie ruszyć i zrobić cos ze swą kondycją i sprawnością,u których siła konczy i zaczyna się na przegadywankach z niewidzialnym przeciwnikiem w internecie ,bojących wyjść się do sklepu we własnym mieście poz mroku ...nie zdziwił bym się nawet gdybys należał do typu tych prześladowanych w dzieciństwie przez silniejszych i stąd ten uraz do "tępych mięśniaków"widoczny

ocenił(a) film na 1
hanibal

Hahaha! Nawet nie wiesz jak bardzo się pomyliłeś. :)

ocenił(a) film na 8
stonesi

używając zwrotu "tępy osiłek" wnioskuje że z wysiłkiem fizycznym masz tyle wspólnego co przy masturbacji bo człowiek aktywny fizycznie uprawiający sporty siłowe nie użył by takiego określenia

ocenił(a) film na 8
stonesi

te Nostradamus to jak to?? mówisz że od początku czułeś ze jestem "tępym mięśniakiem" ???ale przecież pisałeś wcześniej że pewnie jestem menelem i siedze z puszką piwa ...o denaturacie też coś napominałeś ...kiepski z ciebie jasnowidz ,,,ale cóż jak sie jest życiową porażką to już w każdej dziedzinie i formie

ocenił(a) film na 1
hanibal

Z menelem to była ironia idioto. Co do "tępego osiłka", to zważ na to, że mogą byś również "inteligentni wysportowani", ale wtedy użyłbym tego określenia - ty jesteś tępym osiłkiem...

ocenił(a) film na 9
stonesi

haha inteligentny :D nie wiem w takim razie czym jest inteligencja bo jeżeli ty jesteś inteligentny a do tego tak ograniczony i masz tak żałośnie wąską percepcję...

ocenił(a) film na 8
megagupota

nie zwykłem obrażać kobiet ...a poza tym masz takie samo prawo do wyrażenia swej opinii jak każdy inny ...naucz się troche od Kazimiery Szczuki wolności słowa i prawa do równouprawnienia;-)

ocenił(a) film na 9
megagupota

ja się nie uważam za najmądrzejszego jestem głupi ale do tego dosyć inteligentny, jak wiadomo mądrość z inteligencją raczej niewiele mają wspólnego. Skoro jesteś głupią dziewczyną to nawet się nie odnoszę do niczego :P

ocenił(a) film na 9
hanibal

Nie ma definicji normalności jak i samej normalnoości, ale próbuje wyrażać się prosto dla mnie tamten typ jest po prostu pok*rwiony

ocenił(a) film na 8
kryszti

owszem nie ma i doceniam Twoje podejście bo śledziłem kilka wypowiedzi twoich i tez mam podobne ...ludzie to właśnie zwykłe zwierzęta w innych skórach próbujące oszukać samych siebie że są cywilizowani i humanitarni ,,,tak naprawdę jesteśmy najgorszą z ras zamieszkujących ta planete i naj ohydniejszą i goście typu stonesi którzy nie są tego świadomi że jest równoległym zwierzęciem do innych na tej ziemi nie są ani mądrzy a już na pewno nie inteligentni

ocenił(a) film na 9
hanibal

Z pewnością jesteśmy najbrutalniejszym i najbardziej niezrównoważonym gatunkiem zwierząt. Ci którzy nie dostrzegają swojego mrocznego cienia są chyba najbardziej nieobliczalni

ocenił(a) film na 8
kryszti

owszem nie ma i doceniam Twoje podejście bo śledziłem kilka wypowiedzi Twoich i tez mam podobne zapatrywania odnośnie ludzkości ludzi i ich wyimaginowanego morale itd .... TAK SIĘ MA ZACZYNAĆ POWYŻEJ POST.NA SZYBCA PISAŁEM I NIE DOKONCZYŁEM ZDANIA