dziwię się tak wysokiej ocenie,jednak widać że dużo osób lubi takie popiepszone filmy,nie jestem wrażliwy bo lubię mocne filmy ale w tym czegoś brakuje,za dużo głupoty za mało realizmu.
Nie wiem po co się tym chwalisz, skoro wiedziałem o tym na początku - tępego mięśniaka czuć było na kilometr. Typowe.
"tępego mięśniaka" określenie typowe dla ludzi twojego pokroju tzn zwykłych, szarych jakich wszędzie pełno,nie wyróżniających się niczym poza zaskakującą głupota i kompleksami nie mających ambicji by sie ruszyć i zrobić cos ze swą kondycją i sprawnością,u których siła konczy i zaczyna się na przegadywankach z niewidzialnym przeciwnikiem w internecie ,bojących wyjść się do sklepu we własnym mieście poz mroku ...nie zdziwił bym się nawet gdybys należał do typu tych prześladowanych w dzieciństwie przez silniejszych i stąd ten uraz do "tępych mięśniaków"widoczny
używając zwrotu "tępy osiłek" wnioskuje że z wysiłkiem fizycznym masz tyle wspólnego co przy masturbacji bo człowiek aktywny fizycznie uprawiający sporty siłowe nie użył by takiego określenia
te Nostradamus to jak to?? mówisz że od początku czułeś ze jestem "tępym mięśniakiem" ???ale przecież pisałeś wcześniej że pewnie jestem menelem i siedze z puszką piwa ...o denaturacie też coś napominałeś ...kiepski z ciebie jasnowidz ,,,ale cóż jak sie jest życiową porażką to już w każdej dziedzinie i formie
Z menelem to była ironia idioto. Co do "tępego osiłka", to zważ na to, że mogą byś również "inteligentni wysportowani", ale wtedy użyłbym tego określenia - ty jesteś tępym osiłkiem...
haha inteligentny :D nie wiem w takim razie czym jest inteligencja bo jeżeli ty jesteś inteligentny a do tego tak ograniczony i masz tak żałośnie wąską percepcję...
nie zwykłem obrażać kobiet ...a poza tym masz takie samo prawo do wyrażenia swej opinii jak każdy inny ...naucz się troche od Kazimiery Szczuki wolności słowa i prawa do równouprawnienia;-)
ja się nie uważam za najmądrzejszego jestem głupi ale do tego dosyć inteligentny, jak wiadomo mądrość z inteligencją raczej niewiele mają wspólnego. Skoro jesteś głupią dziewczyną to nawet się nie odnoszę do niczego :P
Nie ma definicji normalności jak i samej normalnoości, ale próbuje wyrażać się prosto dla mnie tamten typ jest po prostu pok*rwiony
owszem nie ma i doceniam Twoje podejście bo śledziłem kilka wypowiedzi twoich i tez mam podobne ...ludzie to właśnie zwykłe zwierzęta w innych skórach próbujące oszukać samych siebie że są cywilizowani i humanitarni ,,,tak naprawdę jesteśmy najgorszą z ras zamieszkujących ta planete i naj ohydniejszą i goście typu stonesi którzy nie są tego świadomi że jest równoległym zwierzęciem do innych na tej ziemi nie są ani mądrzy a już na pewno nie inteligentni
Z pewnością jesteśmy najbrutalniejszym i najbardziej niezrównoważonym gatunkiem zwierząt. Ci którzy nie dostrzegają swojego mrocznego cienia są chyba najbardziej nieobliczalni