PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=589034}

Percy Jackson: Morze potworów

Percy Jackson: Sea of Monsters
2013
6,3 58 tys. ocen
6,3 10 1 58349
4,3 15 krytyków
Percy Jackson: Morze potworów
powrót do forum filmu Percy Jackson: Morze potworów

Z tego co wiem to Percy'ego w snach przywołuje Grover bo coś go więzi (nie pamiętam co, bo
dawno czytałam). Więc jakim cudem do cholery w zwiastunie widać że, Grover wyrusza z nim na
Morze Potworów?

ocenił(a) film na 9
Poznajzenoona0279

Jak zawsze coś pozmieniają. Nie ma co liczyć, że zobaczymy Grovera w sukni ślubnej.

ocenił(a) film na 7
lexandra008

A to pech!:( A ja się już tak cieszyłam!xD

ocenił(a) film na 3
susan21

A może Polifem uwięzi Grovera dopiero w połowie filmu..Nie można od razu wszystkiego stwierdzić po dwóch minutach zwiastunu. I dodam,że nowemu reżyserowi też przecież nie było łatwo tak wszystkiego naprawić z racji tego,że poprzedni ominął wiele ważnych wątków..również ten,że Grover uprzedzał,iż wyruszy na poszukiwanie Pana

fankajohnnego

Jak schrzanili od początki nie ma na co liczyć że do końca serii to poprawią.

fankajohnnego

Grovera porwą widać to w zwiastunie 1:55 kiedy krzyczy Percy!

fankajohnnego

Ja to bym ten pierwszy film wyp********* do kosza i zaczęła od nowa może i nawet i innymi aktorami

ocenił(a) film na 8
lexandra008

i nawet gdyby pominęli połowę wątków, nie wybaczę tylko jednego- jeśli nie będzie snów Percy'ego o Groverze <3

Poznajzenoona0279

więzi go polifem (brat Perseusza) :D

lizek8

Prędzej napisałbym Tysona ;). Jeśli patrząc od strony genetycznej, są oni faktycznie braćmi przyrodnimi, lecz ani Polifem, ani Percy nie nazywają siebie braćmi. Inna sprawa z Tysonem. Polifem i Percy uznają go za swego brata (Percy przez ojca, Polifem przez bycie cyklopem).

ocenił(a) film na 8
_Piotreek_

Polifem też jest synem Posejdona... Właśnie dlatego Odyseusz przez 10 lat tułał się po m o r z a c h do domu, ponieważ zaatakował i okaleczył syna Posejdona (wypalając mu oko)

Poznajzenoona0279

Grovera uprowadzą ludzie Luke'a, w tym Chris Rodriguez. Też na początku nie wiedziałam, czemu na zdjęciach z planu Grover jest z resztą, ale zwiastun wiele mi wyjaśnił :)

ocenił(a) film na 4
Poznajzenoona0279

Wydaje mi się, że po prostu chcą aby film zyskał na atrakcyjności przez sceny z udziałem Grovera, ot taki śmieszny kolega zawsze się przydaje i lepiej gdy jest go więcej :)