Dobry film, fabuła ciekawa bo można przy okazji się czegoś dowiedzieć na temat mitologii Greckiej bo np. nie wiedziałem, że Zeus, Posejdon, Hades mieli ojca, a był nim Kronos.
Efekty równie dobrze zrobione bo oglądałem na moim tv 55 Philips 7008k i było elegancko .
Gra aktorska dobra, wszyscy dobrze zagrali.
fajny i dajesz 10/10 ??? skoro nie wiedziałeś że posejdon hades i zeus mieli ojca kronosa to trzeba było uważać w szkole. gra aktorska była przeciętna, a po za tym wszystkim fabuła za bardzo podobna do Harrego Pottera.
No mi sie filmy podobaja, albo nie wiec nie rozumiem o co ci chodzi. Jak film jest dobry i mi sie podoba to daje ocene 10/10, jak mi sie nie podoba to 1/10 i tyle.
bo właśnie przez takich dzieciaków jak Ty duża liczba filmów ma zawyżoną ocenę lub zaniżoną.
First of all ocena filmu jest subiektywna ,więc każdy ocenia jak chce. Po drugie ocena filmu to średnia ,więc jeśli wynik jest wysoki to znaczy że większości się podoba, czyli jeśli film naprawdę jest słaby to możesz uznawać się za kogoś z gustem ,ale nie obrażaj innych. 3 Masz mangę na profilowym ,czyli prawdopodobnie masz od 14-19 lat ,więc wyzywanie ludzi od dzieciaków kiedy sam nie jesteś dorosły ,albo jesteś dopiero dorosły nie ma sensu. 4 Masz rację ,bo patrząc po ocenach widać ,że to jest jeszcze dziecko :D ,ale nie musisz się tak rzucać jak dziecko głupie to i tak nie poradzisz. 5 KoneserFilmow może powstrzymaj się trochę od dodawania ocen puki nie zrozumiesz czemu skala ocen nie ma dwóch ocen: zły i dobry , bo takie ocenianie : Ten film nie jest zły ,ale nie jest super więc dam 10 nie ma sensu.
Ok. Odwołuję wszystko co powiedziałem ,bo u konesera filmów :"Skazany na Shawshank" na 1 ,a jakieś horrory klasy Z na 10. Ta nazwa tak do niego nie pasuje -_-
A piszesz o Parcy Jackson czy o czym bo nie rozumiem ?
Mnie ciekawi kiedy będzie trzecia część. Coś czuje, że to będzie najlepsza część bo teraz ta babka się odrodziła, więc walka z Kronosem (o ile się znów odrodzi) będzie ekstra.
Arturze "Koneserze" - mam prosbe, zastanow sie 2 razy zanim wystawisz kolejna ocene jakiemukolwiek filmowi. Oczywiscie zakladam, ze z uwagi na wiek pewnych filmow mozesz jeszcze nie rozumiec (Twoje prawo), ale na litosc Boska Twoje oceny mnie powalily. Jeszcze nie widzialem na FB zawodnika, ktory 12 Gniewnych Ludzi I Skazanych na Shawshank ocenil na 1/10 (tyle to moze dostac Kac Wawa) a dal 10 takim "dzielom" jak "Anioly Kontra Cyborgi" (na FB srednia 3,1), "Topor 2" (srednia na FB 4,5) czy "Fabryka Smierci Krwotok" (srednia na FB 3,7). Aha Blaszany Bębenek tez zasluzyl na 1......za malo sie zabijali, right ?
Zrób coś dla spolecznosci FB - zmien nicka. Juz nie pisze - rece mi opadly.......
Nie rozumiesz bo jestes za bardzo ograniczony.Masz za maly choryzont i nie potrafisz odróżnić co jest dobre a co kicz.prosze Cie abys naprawde przestal sie wypowiadac na tematy filmowe bo robisz z siebie blazna i wypowiedziami i ocenami
Oglądałem film, oceniłem, napisałem, że mi się podoba i tyle.
Jak ci się nie podobał to sobie oglądnij, a potem pisz...
Skoro nie wiedziałeś że Kronos był ojcem Zeusa, Hadesa i Posejdona to pewnie również nowością będzie dla Ciebie pojęcie skali. Filmweb tym różni się od Facebooka że tutaj nie masz tylko łapki w dół i w górę ale masz skalę ocen. Jak film jest np. średni to stawiasz mu jakąś ocenę pomiędzy 1 a 10 (są nawet podpowiedzi co jaka ocena oznacza). Może postarasz się ogarnąć skalę, a wtedy na pewno zaimponujesz wszystkim kumplom z podstawówki.
Ale moment ja tu czegoś nie rozumiem oceniacie człowieka bo ocenił film który mu się podobal na 10
Ja też uważam że ten film zasługuje na 10 np. uczy o przyjaźni itd można sie dowiedzieć wiele o Bogach olimpijskich i wgl
Ja uważam że dobrze że jest podobny do Harry'ego bo ten film zasługuje na nazwanie go NAJLEPSZYM :D
Nie dlatego. Założyciel wątku został oceniony na podstawie głupoty swoich wypowiedzi w innych wątkach. Wielu z nich nie przeczytasz, bo administratorzy usunęli je z powodu głupoty wypowiedzi.
Jak moje recenzje im sie nie podobaly to nie moja wina, sa gusta i guściki, wiec ? Kazdy ma prawo do oceniania według swojej skali.