PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=589034}

Percy Jackson: Morze potworów

Percy Jackson: Sea of Monsters
2013
6,3 58 tys. ocen
6,3 10 1 58349
4,3 15 krytyków
Percy Jackson: Morze potworów
powrót do forum filmu Percy Jackson: Morze potworów

Okropność

ocenił(a) film na 3

Najgorsza ekranizacja jaką w życiu oglądałam.
obejrzałam kilka razy i więcej nie chcę.
Percy zabił Kronosa w drugiej części
a przez następne będą leżeć i pachnieć :)
Porażka.

ocenił(a) film na 6
Emka1478

No bez przesady

ocenił(a) film na 3
Chomik10

Nie przesadzam! Książka podbiła moje serce a film powinien nosić miano najgorszego.

ocenił(a) film na 6
Emka1478

Bywały gorsze filmy i ekranizacje

ocenił(a) film na 3
Chomik10

To możliwe ale z ekranizacji które oglądałam te jest najgorszy.

ocenił(a) film na 4
Emka1478

Na siłę obejrzałem do końca. Chyba film kręcony dla 10-latków. Zwałę miałem, jak tam jedna ożyła z tego drzewa i w tych samych rzeczach, w których umarła. Urosły razem z nią :D Jakaś druga też, cały film w kraciastej koszuli przelatała, nawet po ukłuciu przez stworka. Poza tym syn Posejdona - to nie mógł po prostu zatopić tej łódki?

ocenił(a) film na 6
malolmalol

Ten film jest na podstawie książki,byłoby nudno żeby wszystko się powtarzało a poza tym,ten kto nie czytał książki niech oszczędzi sobie głupie komentarze.

ocenił(a) film na 4
Chomik10

To forum o filmach. Nie obchodzi mnie książka i o niej się nie wypowiadam.

Emka1478

Po części się zgodzę. Jako ekranizacja ten film jest beznadziejny. Ale dla mnie to nawet nie jest ekranizacja na podstawie książki, a jedynie swobodna adaptacja jedynie oparta na motywach z książki, i tak starałam się oceniać ten film. Nawet pomimo faktu, że co chwila miałam ochotę wrzasnąć, że to nie tak było w książce, nawet park rozrywki i Grovera z doklejonym okiem bym przebolała i całą resztę bezsensownych wydarzeń, ale faktu że ożywili Kronosa na jakieś 10 minut, a później go zabili w 2 części po prostu znieść nie mogę!

ocenił(a) film na 3
Niepokonana

Ja krzyczałam. ale dopiero w domu bo u mnie w kinie nie było.

ocenił(a) film na 10
Emka1478

Troszkę przesadzacie film nie był zły
Złe są horrory z pulsa
Miał dpoko efekty szczególnie jak się w 3D oglądało fabuła nienajg jaorsza aktorzy też dobrze grali ja daje zasąużoną 10 ja myśle że jak ktoś dotrwa do końca filmu to przynajmniej 3 :D

ocenił(a) film na 6
michals143

No właśnie!