Najgorsza ekranizacja jaką w życiu oglądałam.
obejrzałam kilka razy i więcej nie chcę.
Percy zabił Kronosa w drugiej części
a przez następne będą leżeć i pachnieć :)
Porażka.
Nie przesadzam! Książka podbiła moje serce a film powinien nosić miano najgorszego.
Na siłę obejrzałem do końca. Chyba film kręcony dla 10-latków. Zwałę miałem, jak tam jedna ożyła z tego drzewa i w tych samych rzeczach, w których umarła. Urosły razem z nią :D Jakaś druga też, cały film w kraciastej koszuli przelatała, nawet po ukłuciu przez stworka. Poza tym syn Posejdona - to nie mógł po prostu zatopić tej łódki?
Ten film jest na podstawie książki,byłoby nudno żeby wszystko się powtarzało a poza tym,ten kto nie czytał książki niech oszczędzi sobie głupie komentarze.
Po części się zgodzę. Jako ekranizacja ten film jest beznadziejny. Ale dla mnie to nawet nie jest ekranizacja na podstawie książki, a jedynie swobodna adaptacja jedynie oparta na motywach z książki, i tak starałam się oceniać ten film. Nawet pomimo faktu, że co chwila miałam ochotę wrzasnąć, że to nie tak było w książce, nawet park rozrywki i Grovera z doklejonym okiem bym przebolała i całą resztę bezsensownych wydarzeń, ale faktu że ożywili Kronosa na jakieś 10 minut, a później go zabili w 2 części po prostu znieść nie mogę!
Troszkę przesadzacie film nie był zły
Złe są horrory z pulsa
Miał dpoko efekty szczególnie jak się w 3D oglądało fabuła nienajg jaorsza aktorzy też dobrze grali ja daje zasąużoną 10 ja myśle że jak ktoś dotrwa do końca filmu to przynajmniej 3 :D