PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=589034}

Percy Jackson: Morze potworów

Percy Jackson: Sea of Monsters
2013
6,3 58 tys. ocen
6,3 10 1 58349
4,3 15 krytyków
Percy Jackson: Morze potworów
powrót do forum filmu Percy Jackson: Morze potworów

Nie wiem jak reżyser ma zamiar nakręcić 3część.
Przecież Logan Lerman ma 21 lat

ocenił(a) film na 6
zeak007

Przecież w amerykańskim kinie często osoby 20-kilko letnie grają nastolatków. Np. w Harrym Potterze aktorka grająca Jęczącą Martę miała wtedy 37 lat, a wyglądała jak nastolatka. Oni tam już mają swoje sposoby :D

zeak007

Teoretycznie to Percy Jackson ma 8-9 części ( włączając Olimpijskich Herosów ) i jeśli oni chcą ten film kręcić co 1-2 lat to nie wiem czy za te 10-20 lat Percy i Annabeth dalej bd wyglądać na 16 ... chociaż powinni mieć 13 ...

ocenił(a) film na 7
kavanagh

Dużo racji.

ocenił(a) film na 7
Ada902

albo poprostu nie beda sie dokładnie trzymac wieku percego wedlug ksiazki przecierz w pierwszej czescie wcale niejest powiedziane ze ma dopiero 12 lat niema slowa w filmie o jego wieku wiec moga dowolnie recic bez informowania ile ma lat albo zrobic (dwie ksiązki naprzykład tego samego roku ) a nie jak rzeczywisce jest w ksiązkach ze kazda przygoda dzieje sie kiedy percy jest o rok starszy

krzysx_2

z tego, co się orientuję, w pierwszej części filmu Percy ma lat 16...

ocenił(a) film na 3
czysc00

A w książce 13.

CasperChase

Jeśli wszystko dalej pójdzie w tym tempie, to w ekranizacji "ostatniego olimpijczyka" Percy będzie "biegał" podpierając się balkonikiem.

ocenił(a) film na 3
__Babydoll__

A w "Synu Neptuna" będzie w wieku Iana McKellena.

zeak007

mnie martwi bardziej brak Posejdona w obsadzie w 2 cześć :/ Kevin McKidd jest idealnym Posejdonem :D

zeak007

Otóż odpowiedź jest prosta. Nie powstaną następne części. Jeśli Morze Poworów okaże się taką klapą finansową jak pierwsza część to nawet nie powstanie część trzecia.
Zresztą Morze Potworów będzie tylko bazować na powieści, będą tam wątki też z części trzeciej.

patryks83

Wcale się nie zdziwię jeśli nie powstaną kolejne części. Ten film zbezcześcił dobre imię książki... ;(