na podstawie książki bo pierwsza część nie jest tak do końca. Czy sądzicie że będzie tam
jego brat cyklop, Tyson?
w książce [ o ile pamięć mnie nie myli ] thalia pojawia się dopiero na ostatniej stronie więc ... w filmie wątpię ,zeby była jej postać w filmie .
szkoda gadać ;p
film jest prawie całkiem inny niż książka, która była moim zdaniem lepsza niż film...
Ja tam szczerze już nie wiem...Jak w pierwszej części opuścili Clarisse..Nie wiadomo,chociaż postać Tyson jest dosyć ważna dla filmu.Bez niego nie powinny się obejść następne części Percy'ego.
No właśnie! Tym bardziej, że nie wiem jak mieliby się wyrobić czasowo, jeśli chcieliby zekranizować wszystkie części, skoro w książce przepowiednia dotyczy szesnastych urodzin Percyego. A filmowy Percy (choć nic nie mam do Lermana:)) już w pierwszej części wygląda na szesnaście lat.
Z tym mogliby się uporać, zmieniając przepowiednię na 21 urodziny.
Nie rozumiem czemu oni zawsze tak sb to komplikują.
Zauważcie, że w Harrym Potterze głównych bohaterów poznajemy jako dzieci, czemu to ich tak postarzyli?
Na pewno uznali, że nastolatkowie są ciekawsi, ale do licha ciężkiego, oni nie widzieli ile fanów zebrał młodziutki Harry?