PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=589034}

Percy Jackson: Morze potworów

Percy Jackson: Sea of Monsters
2013
6,3 58 tys. ocen
6,3 10 1 58349
4,3 15 krytyków
Percy Jackson: Morze potworów
powrót do forum filmu Percy Jackson: Morze potworów

czy clarissa nie miała być brzydka albo coś ?? jakoś leven rambin mi nie pasuje do tej roli
:P zawsze wyobrażałam sobie clarisse jako taką lekko przy kości potężną dziewczynę a ta
aktorka coś nie wygląda mi na taką xD

ocenił(a) film na 6
THGfan12

Clarisse miała mieć oblicze jak wojna bo była córką Aresa . Aktorka też mi nie pasuje wygląda za łagodnie zawsze wyobrażałem sobie Clarisse jako rudą.

ocenił(a) film na 4
Tomcio66

mi ta aktorka w ogóle nie pasuje do postaci Clarisse.
ja ją wyobrażam jako szatynkę, trochę przy kości. w opisie z książki była brzydka i dobrze zbudowana ...

evilfleur

dokładnie !! ja osobiście lubię samą aktorkę ale do tej roli to ona nie pasuje wogule

ocenił(a) film na 4
THGfan12

widziałam ją w ' Czarodziejach ... ', grała nawet okey.

THGfan12

zgadzam się. zupełnie nie pasuje. ja zawsze wyobrażałam ją sobie jako wysoką, szczupłą dziewczynę z rudymi włosami...

karola96_filmweb

w książce była opisana jako muskularna dziewczyna w bluzce rozmiaru XXXL

ocenił(a) film na 3
THGfan12

Dobra aktorka. A reżyserowie takich filmów nie patrzą na opis w książce, tylko na to, czy aktor(ka) jest ładny/a czy nie. Film z brzydalami by się nie sprzedał.

THGfan12

Według opisu w książce była wysoka, dobrze zbudowana, silna (więc umięśniona), wojownicza, mało dziewczęca. Ludzie ona jest córką Aresa! A ta aktorka mogła by zagrać córkę afrodyty. Jest zbyt urocza i "słodka"

fortisleo

dokładnie, jak zobaczyłam ją w trailerze myślałam, że padnę!

THGfan12

Dobrze, że przynajmniej ją do tej roli przefarbowali, bo Clarisse jako blondynka?
Po zobaczeniu zwiastuna trochę sie uspokoiłam, bo może Leven zagra dobrze. Jakoś wątpie, żeby od razu pobiła się z Percy'm, ale może będzie choć trochę wredna i wojownicza?

Rivalia

jak grała w Igrzyskach Śmierci wyglądała na taką której się powinno choć trochę bać
jak czytałam książkę to od razu nasuną mi się obraz Clariss wyglądającej dokładnie jak Leven Rambin