czy clarissa nie miała być brzydka albo coś ?? jakoś leven rambin mi nie pasuje do tej roli
:P zawsze wyobrażałam sobie clarisse jako taką lekko przy kości potężną dziewczynę a ta
aktorka coś nie wygląda mi na taką xD
Clarisse miała mieć oblicze jak wojna bo była córką Aresa . Aktorka też mi nie pasuje wygląda za łagodnie zawsze wyobrażałem sobie Clarisse jako rudą.
mi ta aktorka w ogóle nie pasuje do postaci Clarisse.
ja ją wyobrażam jako szatynkę, trochę przy kości. w opisie z książki była brzydka i dobrze zbudowana ...
zgadzam się. zupełnie nie pasuje. ja zawsze wyobrażałam ją sobie jako wysoką, szczupłą dziewczynę z rudymi włosami...
Dobra aktorka. A reżyserowie takich filmów nie patrzą na opis w książce, tylko na to, czy aktor(ka) jest ładny/a czy nie. Film z brzydalami by się nie sprzedał.
Według opisu w książce była wysoka, dobrze zbudowana, silna (więc umięśniona), wojownicza, mało dziewczęca. Ludzie ona jest córką Aresa! A ta aktorka mogła by zagrać córkę afrodyty. Jest zbyt urocza i "słodka"
Dobrze, że przynajmniej ją do tej roli przefarbowali, bo Clarisse jako blondynka?
Po zobaczeniu zwiastuna trochę sie uspokoiłam, bo może Leven zagra dobrze. Jakoś wątpie, żeby od razu pobiła się z Percy'm, ale może będzie choć trochę wredna i wojownicza?