PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=589034}

Percy Jackson: Morze potworów

Percy Jackson: Sea of Monsters
2013
6,3 58 tys. ocen
6,3 10 1 58402
4,2 17 krytyków
Percy Jackson: Morze potworów
powrót do forum filmu Percy Jackson: Morze potworów

Długom czekałam na kolejną część, oby była trochę lepsza od 1 :D Książki są cudowne !

mycookiemonster

no dokładnie. książki są świetne, ale na filmie się niestety trochę zawiodłam

antek1295

a w moim przypadku książki były świetne ale również nie mam żadnych zastrzeżeń do 1 części filmu
dobrze, że chociaż nakręcili bo mogliby tylko coś powiedzieć po czym zaprzestać przygotowań do filmu, tak było chociażby z ekranizacją serii książek ,,Artemis Fowl" moim zdaniem tak dobrych jak książki autorstwa Ricka Riodana ;D

ocenił(a) film na 7
bodzio12

No i jakby jeszcze zrobili ekranizację szeptem (za bardzo się rozmarzam)

ocenił(a) film na 10
antek1295

To prawda, film był gorszy niż książka. I różnił sie właściwie wszystkim od książki

użytkownik usunięty
ada51

taaaaaaak książki sa booskie [ tak na marginesie powstała kolejna saga herosi olimpijscy pierwsza część to zagubiony heros .jednym zdanie to rozwinięcie sagi percy jackson i bogowie olimpijscy - polecam super ] . pierwsza część " filmowa " była taka sobie . nie tragiczna ale tez nie zachwycająca . Mam spore watpliwości co do adaptacji drugiej części . boję sie ,ze skopią taki super materjał . strasznie dużo ominęli w pierwszej ... ciekawe jak to nadrobią ;) no nic ... mimo wątpliwości będę czekać na premierę :)

9/10 dałaś za film czy ogólnie za książkę ??

użytkownik usunięty
bodzio12

za film dałam jakieś 5 ale dodałam 4 za książkę co otrzymało 9 ;)

tak i myślałem