PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=453210}

Percy Jackson i Bogowie Olimpijscy: Złodziej Pioruna

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief
2010
6,4 96 tys. ocen
6,4 10 1 95638
4,6 25 krytyków
Percy Jackson i Bogowie Olimpijscy: Złodziej Pioruna
powrót do forum filmu Percy Jackson i Bogowie Olimpijscy: Złodziej Pioruna

2/10

ocenił(a) film na 2

Nie lubię przerywać oglądania, ale ten film wyłączyłem po mniej więcej 30 minutach. Obsada w tym filmie wygląda, jakby ich wycięli z MTV. Przeglądając zdjęcia już w zasadzie podejrzewałem, że ten film jest kiepski, ale musiałem się upewnić. Brosnan jako centaur też wyglądał jakoś słabo, chociaż to nie ma większego znaczenia.
Dla fanów tego filmu polecam "My Super Sweet 16" na MTV i inne tego typu pierdoły - zapewniona banda wymodelowanych dzieciaków i gra aktorska na podobnym poziomie.
Zdecydowanie nie polecam tego filmu.

ocenił(a) film na 1
montanelli

prawda... szkoda tylko Seana Beana, lubię tego aktora, ale często zdarza mu się zagrać w jakimś kiczowatym filmie ;/

montanelli

Proszę, nie porównuj MTV z 'Percym Jacksonem'! Nie cierpię MTV, a ten film uważam za boski, i nie widzę podobieństw!

ocenił(a) film na 2
montanelli

powiem szczerze że brak mi słów na ten film. Jak to oglądałem to co kilka kilkanaście minut wybuchałem śmiechem, ze względu na wpadki i idiotyzmy (głównie). Kilkoma słowami- film dla dzieci, bo tylko one będą nie będą widziały nic dziwnego w dajmy na to- trampkach ze skrzydłami...

ocenił(a) film na 7
montanelli

Szkoda, że wyłączyłeś po 30 minutach, akurat wtedy się rozkręcił :P:)

użytkownik usunięty
kybe

Ja zdzierżyłem ten film do 56 minuty aż dziwie się że aż tyle. Niewiarygodne że wyreżyserował to Chris:/ żal.pl jak to się mówi:(

użytkownik usunięty
montanelli

Straszna słabizna, przebija nawet transformersy.

montanelli

Trampki ze skrzydłami nie brzmiały tak idiotycznie jak o nich czytałam w książce;P Ciekawe jak będą wyglądały imprezowe centaury z 2giej części <lol>.
Muszę obejrzeć ten film. Najbardziej mnie śmieszy to, że książka była o 12-latkach a aktorka grająca Annabeth ma 24 o ile się nie mylę. Chyba że wygląda na aż tak młodą (w co nie wierzę).