Czy warto iść na ten film do kina? Czy w ogóle zaprzątać sobie nim głowę?
Bo coś czuję że parę części wyjdzie z tej serii.
Do kina chyba nie warto, zwlaszcza ze widze ze jest z dubbingiem, co na pewno popsuje wrażenie i film dostepny jest w całkiem dobrej wersji w sieci, ale obejrzec jak najbradziej. Dziwie sie strasznie, ze są tu takie słabe oceny... Film wydaje sie byc ciekawszy nawet od Harrego Pottera (ostatniej ekrainizaci zwłaszcza). Czasem myśle ze jestem za stara na takie filmy, ale dawno nie ogladalam tak przyjemnego filmu :) serdecznie polecam
Film jest lepszy od Harrego Pottera ale raczej ja bym na niego nie poszedł. W pewnych momentach dłuży się i jest nudny.
wydaje mi się, że warto. Co prawda dubbing psuje film ale da się przeżyć. A fabuła ciekawa :) No i postać głównego bohatera - świetna!! :D
nie warto, chyba ze masz 10 do 12 lat wtedy ma się inne gusta :) i może się
nawet spodobać ;]
a ja mam 19 i mi się podobało :P Wydaje mi się, że to zależy z jakim oczekiwaniami człowiek do kina idzie...
no może w zakres lat nie trafiłem :) ale jak będziesz miał 30 :) to już ci
się zacznie gust zmieniać, i zaczną cię interesować rzeczy które teraz cię
zapewne nudzą :) nie mniej film zrobiony ewidentnie raczej dla młodszego
pokolenia...
pozdrawiam...
zgadzam się, dla młodszego. Ale czy przez to nie może się podobać starszym?
Wiesz jak S.C.Lewis zadedykował swoją pierwszą książkę?
"Do Lucy Barfield Moja Droga Lucy, Napisałem tę opowieść dla Ciebie, ale kiedy zaczynałem pisać, nie zdawałem sobie sprawy, że dziewczynki rosną szybciej niż książki. W rezultacie jesteś już za stara na bajki, a kiedy tę książkę wydrukują i oprawią, będziesz jeszcze starsza. Ale pewnego dnia będziesz dostatecznie stara, aby znowu do bajek wrócić. [...]"
Przemyśl to :P
PS. Jestem ona jakby co