Kto to jest ?? (wiem, że gra Percy'ego) I czy on wygląda na 12 lat opisywane w książce? Bo chyba niezbyt. Przez to wali się film. No może uratują go efekty specjalne :PP
Do roli 12 wybrali 18-latka ?? To chyba lekka przesada, co będzie jak postanowią nakręcić kolejne części.
Kolejne części będą, a przynajmniej druga. Autor już otrzymał propozycję ekranizacji "Morza Potworów". Jeśli zaś chodzi o Lermona, to w filmie Percy podobno ma więcej lat, chyba z 15... Jak dla mnie to aktor ma wygląd akurat na chłopaka w wieku około 16 lat, więc wszystko ok :). Ale ten jego kumpel, ten czarnoskóry... Przecież to jakiś facet z 25 na karku chyba...
Bohaterowie w filmowej wersji są starsi niż w książce i myślę, że wyjdzie to widzom na dobre. Bo ja osobiście
mam dość oglądania 12-latków ratujących świat.
Z niecierpliwością czekam na film.
Co do tematu: Logan to naprawdę niezwykle zdolny młody aktor, bardzo dobrze się zapowiada.
ojej on jest za stary na tę rolę !!!!! no a co myśleliście????!!! że główną rolę w filmie zagra 12-latek????? no chyba żart.... więcej realnego myślenia...
Jasne, że Logan nie jest za stary, bo scenariusz filmu zmienił wiek bohaterów z 12-latków na 17-latków.
No bo co to za film byłby z 12-latkiem w roli głównej? Ratuje świat itd. Poza tym producenci zapewne liczą, że do kin rzucą się oszalałe FANKI ;)