PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=453210}

Percy Jackson i Bogowie Olimpijscy: Złodziej Pioruna

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief
2010
6,4 96 tys. ocen
6,4 10 1 95638
4,6 25 krytyków
Percy Jackson i Bogowie Olimpijscy: Złodziej Pioruna
powrót do forum filmu Percy Jackson i Bogowie Olimpijscy: Złodziej Pioruna

Totalna szmira. Jakieś dziwne połączenie American Pie 16,5 z mitologią. Co tam robiła Thurman i Brosnan ? Oprócz nich KAŻDY z tych "aktorów" był tak plastikowy, tak sztuczny i nie przekonywujący że odechciało mi się kompletnie oglądać tą tandetę. Jeżeli chodzi o efekty specjalne to te lepsze są zawarte w zwiastunie. Tragedia jednym słowem, bardzo się zawiodłem i cieszę się że obejrzałem go w R5 a nie wydałem kasę na kino.

wolfen3_2

No Film moze rewelacyjny niebył-ten główny bohater grał tragicznie-myslał że jego matka umarłąa a przejął sie jakby zgubił 5 zł. No ale jeszcze Sean Bean oprócz thurman i brosnana zalicza sie do tej dobrej gry aktorskiej. Najbardziej podobała mi sie postać wykreowana przez umę no ale ogólnie spodizewalam sie czegoś wiecej po tym filmie choć aż tak zły nie był.

ocenił(a) film na 5
wolfen3_2

Fakt, kiepściutko i tandetnie. W każdej chwili czekałem, aż wyskoczy Kevin Sorbo albo Ksena i pzyłączą się do akcji.

ocenił(a) film na 5
marcus77

A ja czekałam cały film na Atenę i pojawiła się aż na minutę!
No i znowu a Ameryka... czemu wejście na Olimp nie mogło znajdować się w Grecji, tylko na Empire State Building? Masakra:/

The_Slayer

Masz racje chociaz ten aspekt mogli jakoś inaczej wyreżyserować. No czekałam na fajny film i rzeczywiscie najlepsze rzeczy były w zwiastunie niestety

Caffe_1

zgadzam się z autorem pierwszego posta: zwykla szmira, inaczej sie tego filmu nie da okreslic... jeszcze do tego ten nieszczesny dubbing, jak patrze na te mlode aktorzyny wystepujace w roli herosow to mi sie przewraca cos. Sceny ktore powinny budzic groze byly tak zenujace ze mialem ochote sie schowac pod fotelem kinowym

mw1989

jedyne plusy to uma thurman i pierce brosnan