Czytając książkę odniosłam wrażenie niechęci Annabeth do Percy'ego , ale później zaczynają działać razem. W filmie (co sądzę po zwiastunach) Percy podkochuje się w Annabeth, a nawet w jednym zwiastunie spostrzegłam, że się całują. Czy to prawda ?
w filmie nie ma sceny, w której się całuja, lecz Percy się w niej rzeczywiście podkochuje. W ksiażce jak mówisz jest zupełnie inaczej. Ale swoją drogą jak już dali że się zadurzył to mogli by dać ten pocałunek
Ja ksiazki nieczytalam, ale slyszam, ze tam sie calowali dopiero w ostatniej czesci. Wg mnie dobrze, ze niebylo pocalunku, wg mnie lepiej zeby ich uczucie rozwijalo sie wraz z filmem, tak jak to zrobili w ksiazkach, tak bd poprostu ciekawiej.;]]
Nie czytałam ale oglądałam. Nie było pocałnku ale widać było że się zadurzył. ogółem film fajny, pozdrawiam i polecam.!!
no w sumie jest tych części aż pięć:-) po polsku są dwie pierwsze. trzecia ("Klątwa Tytana") wychodzi w tym miesiącu - to wiem nawet z tego forum;-) by the way... ciekawe czy nakręca też aż 5 części filmu..?
Pewnie nakreca jeszcze tylko 2 czesci, bo przeciez aktorzy grajacy Annabeth i Grovera niesa juz tacy mlodzi, gdy mieli nakrecic wszystkie 5 czesci to by skonczyli kolo 30, a graja przeciez 17 latkow.;p ale moze polacza to tak zeby znalazly sie watki ze wszystkich czesci.;]] tak czy siak mam nadzieje, ze bd chociaz 2cz.:)