PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=453210}

Percy Jackson i Bogowie Olimpijscy: Złodziej Pioruna

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief
2010
6,4 96 tys. ocen
6,4 10 1 95638
4,6 25 krytyków
Percy Jackson i Bogowie Olimpijscy: Złodziej Pioruna
powrót do forum filmu Percy Jackson i Bogowie Olimpijscy: Złodziej Pioruna

Pocałunek

ocenił(a) film na 10

Czytając książkę odniosłam wrażenie niechęci Annabeth do Percy'ego , ale później zaczynają działać razem. W filmie (co sądzę po zwiastunach) Percy podkochuje się w Annabeth, a nawet w jednym zwiastunie spostrzegłam, że się całują. Czy to prawda ?

Apple_

w filmie nie ma sceny, w której się całuja, lecz Percy się w niej rzeczywiście podkochuje. W ksiażce jak mówisz jest zupełnie inaczej. Ale swoją drogą jak już dali że się zadurzył to mogli by dać ten pocałunek

Apple_

Ja ksiazki nieczytalam, ale slyszam, ze tam sie calowali dopiero w ostatniej czesci. Wg mnie dobrze, ze niebylo pocalunku, wg mnie lepiej zeby ich uczucie rozwijalo sie wraz z filmem, tak jak to zrobili w ksiazkach, tak bd poprostu ciekawiej.;]]

ocenił(a) film na 8
RapaNui_

to są jakieś części?:P heh i dobrze ze nie bylo pocalunku w 1 czesci :P

ocenił(a) film na 7
aleera89

Nie czytałam ale oglądałam. Nie było pocałnku ale widać było że się zadurzył. ogółem film fajny, pozdrawiam i polecam.!!

ocenił(a) film na 9
aleera89

no w sumie jest tych części aż pięć:-) po polsku są dwie pierwsze. trzecia ("Klątwa Tytana") wychodzi w tym miesiącu - to wiem nawet z tego forum;-) by the way... ciekawe czy nakręca też aż 5 części filmu..?

Manama

Pewnie nakreca jeszcze tylko 2 czesci, bo przeciez aktorzy grajacy Annabeth i Grovera niesa juz tacy mlodzi, gdy mieli nakrecic wszystkie 5 czesci to by skonczyli kolo 30, a graja przeciez 17 latkow.;p ale moze polacza to tak zeby znalazly sie watki ze wszystkich czesci.;]] tak czy siak mam nadzieje, ze bd chociaz 2cz.:)

RapaNui_

pocałunek został wycięty:P widac to na jednym zdjęciu:)