Z pewnością się spodoba miłośnikom muzyki klubowej którym postać Frankiego Wilda nie jest obca....choć dla większości jest on raczej znany jako Dj. Sammy. Całości dopełnia znakomita muzyka i prywatnie jeden z moich ulubionych kawałków...Reflex feat. Delline Bass - need to feel loved....POLECAM
frnkie wilde to nie dj sammy, dj sammy (gra w zasadzie disco polo) sie tak nazwał juz po wypuszczeniu filmu, frankie wilde to czysta fikcja, a to, że ktoś se ksywe zaczerpnął z filmu jest mało kreatywne.
Następny. Zapytam jeszcze raz. Czy słyszałeś Dj Sammy'ego live, np. Love Parade albo ostatnio wydawnictwo MOS Balearic Masters? W filmie wykorzystano jego kawałek tak jakby to Wild go nagrał (Frankie Wilde jest fikcyjny), dlatego DJ Sammy jest nazywany Frankie Wildem, z kosmosu "Rise Again" się nie wziął. Poza tym większość DJi jak już tworzy dłuższy czas to ma dwie twarze tą komercyjną i tą prawdziwą, którą widać np. w setach.
TAK WIDZIAŁEM GO LIVE I DALEJ UWAŻAM ŻE KASZANI I JEST DISCOPOLO GUY. I CO TERAZ JUŻ ZADOWOLONY ?! CZY BEDZIESZ SIE MNIE PYTAŁ CZY ZNAM JEGO KAZDĄ PIOSENKE I PAPIER JAKIM SIE PODCIERA.
bardzo dobry film, historia dj'a który staje się głuchy i nadal produkuje muzyke, niebanalny pomysł, swietna gra aktorów, jak dla mnie to 9/10 POLECAM!!