Nie rozumiem jednej kwestii: dlaczego Jason nie zabił siostry tamtego chłopaka tylko więził ją w swojej kryjówce? Przecież on nikomu nie okazywał litości, czym więc ta dziewczyna się wyróżniła?
Była podobna do matki Jasona.
Jason okazywał litość ale tylko dzieciom (wykorzystali to przeciwko niemu w cz.6 Jason żyje) i zwierzętom (na pewno psom).
co do psa się nie zgodze bo do końca nie wiadomo czy został on wypchnięty przez okno czy poprostu sam wyskoczył,chociaż wątpie aby jakiś pies celowo wbiegł w szybę:)
Może ten pies nie zauważył tej szyby (taki żarcik)
Ale w cz.2 mały piesek podszedł do niego i na końcu ten sam pies się pojawia to znaczy że go nie zabił.
Jej chłopak na początku jak oglądali chatę Jasona powiedział że ta gościówa z tego medaliku jest podobna do niej.
Nikt nie kazał ci tego czytać. Trzeba było najpierwobejrzeć, a później czytać.
Co do filmu to żałuję, że go wypożyczyłam, bo gdybym chciałą cos w stylu Night on Elm street to wzięłabym cube, albo dom woskowych ciał. O moim wyborze zadecydował Jared Padalecki, ale nawet on nie jest w stanie wynagrodzić mi zmarnowowaniej półtorej godziny. Kiedy mogłam sobie obejrzeć nowe odcinki supernatural( również z Jaredem)