Ktokolwiek stworzył ten film zabił legendę. Znając świat i tak jakiś ambitny reżyser stworzy
kolejną część piątku 13 ( jedenastą o ile się nie mylę ) mam tylko nadzieję że budżet na nią
będzie zdecydowanie większy niż na tą...
A ja uważam iż jest dobra ta część.Jason tu jest taki mroczniejszy,fajne sceny zabójstw .Pewnie zaraz się znajdą hejterzy ,którzy mnie zjadą ale co tam FU.K THEM!
No patrz, jeszcze ich nie ma! Film jest jak najbardziej przyzwoity, ale po obejrzeniu oryginału zdaje się być profanacją, stąd stosunkowo niskie noty.
Co chciałem powiedzieć? Miał prawo się spodobać, tak dla odmiany ;)
A moim zdaniem ocena jest za wysoka. 5,7? Sądziłam że wejdę tu i będzie gdzieś 3,5.
Nawet nawet się ogląda mimo że jest cienki i mało straszny to czasami można się uśmiechnąć ; )
Dla mnie z reguły piątki 13 to cienki filmy - dopóki nie znamy ich schematu pierwsze części można docenić za klimat, ale kiedy już znamy formułę po obejrzeniu 1szej części jest to nudne jak flaki z olejem.
Szkoda że ostatnio czuć posuchę w środowisku horrorów. Jesli juz jakies wychodzą to nie są jakoś wyjątkowo przerażające ( dom w głębi lasu). Na razie żywię nadzieję do czarnobyla ale wątpię żeby to był jakiś wybitny film ; p