Ten film to jedno wielkie ścierwo. Gdyby to nie był remake, to bym zrozumiel, ze czasami rezyser chce ale jakos mu nie idzie. A tu? przeciez na tacy mial podane 10 czesci piatku 13tego i zrobic takie pomyje bez ladu i skladu? Po pierwszej scenie juz wiadomo, ze to nie remake pierwszej czesci tylko drugiej, co jest glupie bo tytul to piatek 13tego, a nie piatek 13tego 2.Po drugie klepac w nieskonczonosc ten sam temat czyli, ladne nastolatki, sex i paru prawiczkow, a do tego morderca psychopata niewykryty od lat 20tu - tragedia!!! Oryginal przy tym to arcydzielo. Kiedys obejrzalem wszystkie czesci za jednym razem. Kazda nastepna byla glupsza, ale jakos to sie trzymalo, mialo swoj klimat, a tu? Tu poza fajnymi cyckami to nic nie ma. Dno totalne. Nie polecam. No chyba, ze macie do 15 lat - w tym wieku wszystko sie lyka - tak jak i bohaterowie tego filmu:) wlacznie z maczetami:)
Gdybym poszedl na ten film do kina to po seansie zarzadalbym zwrotku pieniedzy :)
Ciekawy jest tylko plakat reklamujacy ten film.
Stanowczo odradzam nawet jesli wam sie strasznie nudzi :)
Ludziska są żądni krwi na ekranie. Micha lejących się flaków będzie atrakcyjna nawet jak powstanie "piątek 13 XXXI" lub "piła 123 poczatek". Te czesci jesli powstana znajda swoich amatorow tak jak moda na sukces czy M jak milosc. Rzadko pojawia sie horror, ktory straszy a producenci ida na latwizne bo kręcą filmy typu: poczatek, geneza, powrot itp. Komercha powstaje ze zjedzonych juz kotletow... Szkoda
Tak autor tematu napisał przwodnią myśl i jak najbardziej oddaje ona opis tego dzieła -POZA FAJNYMI CYCKAMI NIE MA TU NIC!...i z tym trzeba się zgodzić choćby cię torturowali abyś zmienił zdanie!!
To dno przypomina mi re-make "Halloween" Roba Zombie'go taka sama nuda i ze 2-3 momenty warte uwagi ,reszta po prostu do kosza!.Myślałem że chociaż klimat będzie jakikolwiek na tym filmie,znów...niestety nie!.Brakuje mi wymyslniejszych i dynamicznych scen w takich filmach które w miarę możliwości uratowałyby taki film...tego nie ratuje nic!! po prostu nic!!.Jedyne parę minut warte zaczepnia oka są z końcówki gdzie wieszają Jasona na łańcuchu,choć też za wybitnie nie jest..JEDNA WIELKA NUDA!PORAZKA!GNIOT!...nic się nie da więcej napisać..://