PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=297047}

Piątek 13-go

Friday the 13th
2009
5,5 43 tys. ocen
5,5 10 1 43349
3,7 23 krytyków
Piątek 13-go
powrót do forum filmu Piątek 13-go

Prosze o pomoc!

użytkownik usunięty

ściągnąłem sobie ten film w bardzo dobrej jakości ale zauważyłem że nie ma jednej sceny (kiedy Jason zabija strzałą tą dziewczyne pod mostkiem na wodą). Może to jakaś wersja cenzurowana?

użytkownik usunięty

bo jak oglądałem ten film w słabej jakości CAM to był ta scena

ocenił(a) film na 7

Witam. Szukaj wersji /extended/ lub /unrated/.

Ja miałam podobną sytuację (tyle że z innym filmem). Nie było dwuch scen. I też film ściągnęłam. To była komedia, to niby czemu "ucięli" te sceny? Tego nie wiem :/ Trochę dziwne, ale co na to poradzić??

ocenił(a) film na 5

masz tu koles linka do tego torrenta http://thepiratebay.org/torrent/4930792/Friday.The.13th.2009.EXTENDED.DVDRip.Xvi D-JUMANJi

użytkownik usunięty

Mam jeszcze jedną prośbe. Kiedyś ściągnąłem sobie oryginalny Piątek trzynastego (1980) ale nie ma wielu scen morderstw (to chyba znowu wersja cenzurowana). Podajcie mi link gdzie mogę ściągnąć ten film w całości (za darmo)

użytkownik usunięty

wersja nieocenzurowana nazywa się chyba UNCUT

'kiedy Jason zabija strzałą tą dziewczyne pod mostkiem na wodą'

W tym filmie nie ma takiej sceny.

użytkownik usunięty
Jewelz

w temacie mi chodziło o Piątek z 2009 roku a teraz się pytam o Piątek 1980 roku

użytkownik usunięty

ta scena była w Piątku z 2009 roku (ale jak ja ściągnąłem sobie ten film to ta scena niestety była wycięta)

wiem że chodziło Ci o nowy film, ale w nim nie ma sceny jak Jason zabija kogoś strzałą pod mostem.

użytkownik usunięty
Jewelz

jest taka scena. Dziewczyna która jeździła na nartach wodnych nagle wpada do wody i widzi w lesie Jasona, potem płynie i ukrywa się pod mostkiem i widzi jak Jason po nim chodzi, potem Jason wbija w nią "coś" (chyba strzałe)

nie strzałę, tylko maczetę.