ściągnąłem sobie ten film w bardzo dobrej jakości ale zauważyłem że nie ma jednej sceny (kiedy Jason zabija strzałą tą dziewczyne pod mostkiem na wodą). Może to jakaś wersja cenzurowana?
Ja miałam podobną sytuację (tyle że z innym filmem). Nie było dwuch scen. I też film ściągnęłam. To była komedia, to niby czemu "ucięli" te sceny? Tego nie wiem :/ Trochę dziwne, ale co na to poradzić??
masz tu koles linka do tego torrenta http://thepiratebay.org/torrent/4930792/Friday.The.13th.2009.EXTENDED.DVDRip.Xvi D-JUMANJi
Mam jeszcze jedną prośbe. Kiedyś ściągnąłem sobie oryginalny Piątek trzynastego (1980) ale nie ma wielu scen morderstw (to chyba znowu wersja cenzurowana). Podajcie mi link gdzie mogę ściągnąć ten film w całości (za darmo)
ta scena była w Piątku z 2009 roku (ale jak ja ściągnąłem sobie ten film to ta scena niestety była wycięta)
jest taka scena. Dziewczyna która jeździła na nartach wodnych nagle wpada do wody i widzi w lesie Jasona, potem płynie i ukrywa się pod mostkiem i widzi jak Jason po nim chodzi, potem Jason wbija w nią "coś" (chyba strzałe)