PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=297047}

Piątek 13-go

Friday the 13th
2009
5,5 43 tys. ocen
5,5 10 1 43348
3,7 23 krytyków
Piątek 13-go
powrót do forum filmu Piątek 13-go

miałem dac 6 ale za końcówke to i 2 sie należało.WTF typ ma zsiatkowany mózg i maczete w klacie a potem wyskakuje z pod wody ???
Troche realizmu please :/

użytkownik usunięty
outlaw_87

A oglądałeś chociaż stare filmy Piątku 13? Jak byś oglądał to byś takich głupot nie pisał. To nie jest film gdzie biegasz cały czas aby na końcu Jasona poszatkować. W poprzednich filmach nie takie rzeczy dawał radę, przetrwać :) On już tak ma po prostu, a twórcy mówili, że chcą iść z duchem oryginału :)

A czy autor tematu nie pomyślał, że to może być tylko sen lub halucynacja wyczerpanej głównej bohaterki?

Goku

nie ma co sie czepiac czlowieka ma swoje zdanie i juz, poza tym to naprawde bylo wrecz straszne co zrobili z tym filmem, jak dla mnie kilka minut strachu moze ale i tak wiekszosc rzeczy do przewidzenia i ta "cudowna teleportacja" Jasona w kazde miejsce gdzie tylko ktos sie oddalil, to juz lekka przesada koncowka rowniez mnie rozbroila ale to takze mozna bylo przewidziec, jako ze historia dopiero miala sie zaczac.... jednak inne czesci tego filmu byly zdecydowanie bardziej przemyslane i poskladane tak zeby tworzyly jakis nastroj, a tu wrecz przeciwnie wydaje mi sie ze nastroj mial sie tworzyc samym faktem zgladzenia wszystkich bohaterow :/ no niestety kiepsko