Jak dla mnie to porażka roku. Ze znajomymi w kinie to po prostu nie mogliśmy ze śmiechu. Żenada to mało powiedziane. Przez cały film wyszukiwałam jakiegokolwiek strasznego momentu. Nie ma żadnego.
debil przez duże D.
Właśnie przez takich ludzi nie chodzę do kina. Chojraków udają i się śmieją ze wszystkiego. Ten film to horror klasy B i jeśli tego nie wiedziałeś to potwierdzasz tytuł tego komentarza.
dokladnie popieram, w kinie jest pelno je*anych gowniarzy jak zalozycielka tematu zracych popkorn i polewających przy kazdej smierci zal mi was pojde na policje i sie skonczy waszy happie time season skurwysyny
Nie przepraszaj. Wchodzą sobie tacy do kina i myślą, że im wszystko wolno, bo zapłacili za bilet. Jak ja takich ludzi nienawidzę. Dobrze "koleżanko"(z debilami się nie koleguję), że nie natknąłem się na Ciebie w swoim kinie
No proszę, napisałam jedno prawdziwe zdanie, a tu już od skurwysynów wyzwiska idą :) Nie umiecie delikatniej wyrazić swoich sugestii? Ale w sumie to nie mam tego za złe. To, że się śmieję na beznadziejnym filmie, znaczy, ze jestem skurwysynem? I je*anym gówniarzem? :) Miło, naprawdę.
To znaczy, że nie szanujesz innych widzów będących w kinie, którzy wydali tak jak Ty pieniądze na bilet.