Witam wszystkich możecie mi polecić najlepsze horrory ,warte obejrzenia według was?. Czekam na propozycje ,pozdrowienia.
Teksańska masakra piłą mechaniczną(2003),Droga bez powrotu,Wzgórza mają oczy,Egzorcyzmy Emily Rose,Turistas,The Woods(Mroki Lasu),Lśnienie,Amityville,W mroku zła ...
loginek63 naprawdę uważasz że Turistas to taki dobry Horror??? Kurcze albo masz bardzo słabe nerwy albo nie widziałeś dobrego horroru.
Texas chainsaw massacre '74, evil dead, hellraiser, blairwitch project, return of living dead, shutter, the blob, the fly, 13 ghost, the descent, wrong turn
"Piątek 13", "Halloween", "Teksańska masakra piłą mechaniczną (2003)", "Teksańska masakra piłą mechaniczną:Początek", "Szczęki", "Dracula", "Wzgórza mają oczy", "Blair witch project", "Koszmar z ulicy Wiązów"...
Jeszcze kilka: Krzyk, Nowy koszmar Wesa Cravena, Coś, W paszczy szaleństwa, wioska przeklętych
Koszmar z ul. Wiązów (starsza wersja), mój ulubiony
Hannibal, ciekawy
Smętarz dla zwierzaków - nie wiem dlaczego ten film tak mi się podoba
[Rec]
Krzyk - sentyment i podobał mi się
Dziękuje :) Pozdrawiam. Koszmar z ulicy Wiązów bardzo mi się podobał , wspaniały Robert Englund i wciągająca fabuła. Super filmem jest też Freddy kontra Jason dla mnie rewelacja.
Był naprawdę bardzo dobry. Połączenie dwóch światów to fajny pomysł na fajny film. Tym bardziej, że nie wiem, który z nich jest lepszy - Piątek 13. czy Koszmar z ulicy Wiązów.
Pozdrawiam :)
Dziękuję za odpowiedź. Piątek 13 to dla mnie super, kultowy, niezapomniany film, ale Koszmar z ulicy Wiązów też ma niepowtarzalny klimat. Jest taki polski horror Wilczyca jak dla mnie bardzo straszny mocno trzymający w napięciu film i znakomita gra aktorów. Polecam i Pozdrawiam:)
Dziękuje :) Silent Hill widziałam super film 10/10 mam go w ulubionych pozdrawiam :)
Sięgnij do klasyków z lat 60 - 80. Zobaczysz, że to są wspaniałe filmy lepsze niż silent hill, czy wyżej wymieniony smakosz, droga bez powrotu, turistas, czy 13 duchów (dopiero suma ocen tych ww. filmów powinna dać 10/10:)
ja natomiast polecam:
-suspiria,
-inferno
-tenebre
-deep red
-black sunday
-the innocents (1961)
-ksiąze ciemności
-omen 1,2,3
-dziecko Rosemary
-serie: nightmare on elm street, friday the 13th, halloween
-warlock
-burial ground
-Martin
-the church
A z nowszych:
-donnie darko
-zdjęcia Ginger 1,2,3
-infekcja
-wiolonczela
-rasa ( ale tylko jeśli lubisz psy)
Co do Piły. polecam jedynie 1, 2. Krzyk jest dosyć fajny, seria o Jasonie, Koszmar z ulicy Wiązów The Ring, Klątwa...
A co do 13 duchów..nie polecam....nie ma nic strasznego, Wzgórza mają oczy..taki obleśny...
To moje zdanie. Pozdrawiam :)
LŚNIENIE! ledwo wytrzymałam. the ring i tym podobne sprawy moga troche przestraszyc za pierwszym razem, ale lśnienie... o człowieku!
zajebiste :D
- 1980: Mgła (Fog, The)
- Coś (Thing, The)
- Książę ciemności (Prince of Darkness)
- The Brood (1979)
- The Entity [1981]
- In The Mouth Of Madness
- 28 DAYS LATER
- HELLRAISER
- NIGHT OF LIVING DEAD
- MISERY
- NIGHTMARE ON ELM STREET