Też ten mi się bardzo podobał. Rasistą nie jestem, ale generalnie czarni w USA to dziwni, pojebani ludzie. Dobrze to widać w Friday, a jeszcze lepiej w Boyz N The Hood i Menace II Society, które są jeszcze bardziej zajebiste.
pojebany jestes ty jak glosisz takie zalosne i prymitywne teorie o czarnych. Oni moga na podstawie filmow z bialasami powiedz to samo o tobie, ze ejstes dziwny i pojebany
black bastard Póknij się w czoło człowieku ,a może lepiej zamieszkaj sobie w Paryżu czy Londynie.Zobaczysz wtedy co czarni sobą reprezentują.Nie zapomnij opisać wrażeń.
nastepny rasista, jak ja nie trawie takich dzieciolow. PS znam duzo czarnych, wiec wiem jacy sa. Biali maja kompleksy bo tez tacy by chcieli byc, ale jak sobie przyec zepia inne ptaszki.
Ty TOMU oczywiście doskonale wiesz co oni sobą reprezentują ? Masz też przekrój przez wszystkie grupy społeczne od bezdomnych do naukowców, znasz ich zachowania itp., że tak pierdolisz ?
Ja jak widze co reprezentują sobą niektórzy (w sumie to nie tylko niektórzy) biali to mi ręce opadają...
Jak słyszę kolejny raz: "to wyjedz sobie do Londynu..." , No kutfa... jak zasuwasz na zmywaku czy w innej słabej tyrce to zawsze wokół jest sporo ciemnych typków, czarnych, żółtych, zielonych, fioletowych czy przezroczystych. Jak pójdziesz na studia w kraju w którym jest mnogość kultur to spotkasz trochę innych ludzi. W Polsce jak śmigasz na magazyn, do fabryki czy na budowę to tez jest sporo (chodz nie wszyscy) dziwnych ludzi tylko ze sami biali, ale jak pójdziesz do kawiarni to masz zupełnie inne spostrzeżenia. Jak jakiś nyggaz by wbił do pracy do polski, poszedł tyrać za grosze, obracał się tylko wśród blokowych band i hołoty z pod żabki to tez by ręce mu opadły co reprezentują sobą te białasy.
W sumie jakby nie patrzeć to ja też daże nienawiścią i otwarcie dyskryminuję wielu białych... i co ?
Powiem tu kilku osobom które się wypowiadają , że znają czarnych , że chyba jednak nie. ;/ Ja jestem zaręczona z czarnym z mężczyzną za kilka miesięcy ślub znam baaaardzo dużo czarnych ludzi w różnym przekroju i to jakie podejście oni mają do życia to tak jak tu jeden z kolegów powiedział jest dla polaków do pozazdroszczenia ! Wiadomo , że jak w każdej społeczności zdarzają się osoby złe ale na to nie mamy wpływu , nie oznacza to jednak że trzeba wszystkich oceniać tak samo !!!!!! Już dawno skończyły się czasy Hitlera (pfuuuu) który chciał świat `wyczyścić` z innych ras ! Więc ludzie otwórzcie oczy mamy XX! wiek !!!