Film bardzo ale to bardzo mi sie podobał i nie tylko ze względu na dobrą obsade aktorską ale i świetne efekty i dialogi aktorów. Ująl mnie ... szczerze i dogłębnie treść filmu mną zawładnęła =) gorąco polecam
Bardzo lubię filmy Luca Bessona :) Ostatnio obejrzałem "Angel-a" i film jak najbardziej polecam !! Ooo Leonie Zawodowcu już nawet nie wspomnę :):) Mi w filmie najbardziej podobał się ogólnie świat tam przedstawiony. Te samochody między wieżowcami były niesamowite :):) A z aktorów najlepszy chyba Gary Oldman. Tylko czemu zawsze gra czarne i jakieś takie dziwne charaktery. W "Leonie Zawodowcu" połykał jakieś dragi i wyginał się jak żaba, a tutaj znowu lekko (tak to nazwę, bardziej elokwentnie) kontrowersyjny:):) Dobrze mu w tym charakterze, złego, podłego człowieka :)
Film Niesamowity !! 9/10
Vive la Luc Besson !!
POZDRAWIAM !!!
Film żenująco głupi i fabularnie kiczowaty. Jedynie co mi sie podobało to pedzące wielopozimowo automibile. Ups chyba wpadłem na mało sprzyjające mojej opini srodowisko :p
Nie martw się, że wpadłeś w złe środowisko !! Przecież każdy ma swoje zdanie !! Jaki byłby sens kina, gdyby wszyscy te same filmy uważali za genialne i te same za kiczowate !! Właśnie o to tu chodzi, że każdy z nas jest inny, przez co inne rzeczy nas zachwycają, wzruszają itd.
POZDRAWIAM !!! tych dla których jest to genialny film, i tych którzy uważają że jest kiczowaty !!!